07 / 05 / 2024

Müteahhitler yılbaşı

Müteahhitler yılbaşı

Müteahhitler Birliği, yeni yılı coşku dolu bir geceyle kutladı. İş dünyasından çok sayıda önemli ismin katıldığı ' Yılbaşı Balosu 'nda ünlü sanatçı Sibel Tüzün sahne aldı.

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Yılbaşı sepetleri ne kadar? Carrefoursa, Migros, Trendyol 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yeni Yıl için geri sayım başladı. Zincir marketler de yılbaşı sepetleri hazırladı. Yılbaşı sepetleri, müşterilerin yılbaşında beğendiği yiyecekleri içerir. Peki marketlerin yılbaşı sepetinde neler var? Migros, Carrefoursa, Trendyol yılbaşı sepeti fiyat listesi...

Emekli yılbaşı ikramiyesi 2023! Yılbaşında emeklilere ikramiye var mı? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi ne verilecek mi?

Emekliler, bu sene yılbaşında ikramiye alıp alamayacaklarını sorguluyor. İşte 2023 emekli yılbaşı ikramiyesine dair detaylar!

Bursalı müteahhitler yüksek faiz, enflasyon ve kurdan rahatsız!

Bursa’da inşaat sektörü temsilcileri döviz kurlarında yaşanan düşüşün demir dışında diğer yapı malzemelerine yansımadığını dile getirerek, müteahhitler için sürdürülen işlerde fiyat farkı ve fesih kararnamesi çıkarılması için talepte bulundu.

AVM'ler yılbaşında açık mı Ocak 2019?

Türkiye'de bulunan alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı Ocak 2019? İşte AVM'ler yılbaşında açık mı Ocak 2019 sorusunun yanıtı...

Müteahhitler konutta metrekareyi büyüttü!

Son dönemde yeni konut üretmek yerine var olan projeleri tamamlamaya odaklanan müteahhitler konutta metrekareyi büyüttü. Yeni proje geliştiren sınırlı sayıdaki şirket ise ağırlığı 4+1, 5+1 ve 6+1 tipi büyük metrekareli dairelere verdi...

Müteahhitler satışlarda barter yöntemine sıcak bakıyor!

Müteahhitler arasında malzeme tedarikinde yeni ödeme yöntemleri kullanılmaya başlandı. Tahsilat sıkıntısının ardından sektörde yeni arayışlar gündemde.

Müteahhitler Anadolu’daki büyük şehirlere yöneldi!

İstanbul’da konutta arz yoğunluğu sürüyor. Pazara bakıldığında arsa kaynaklı olarak konutların fiyatı yükseliyor. Müteahhitler Anadolu’daki büyük şehirlere yöneliyor. 

Türkiye Müteahhitler Birliği 66'ncı yılını kutladı!

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin kuruluşunun 66'ncı yılını kutladı. TMB Başkanı Yenigün, "Bugün Türk inşaat sektörünün dünyada ulaşmış olduğu konum hepimiz için gurur vericidir" dedi. 

AVM'ler yılbaşında açık mı Ocak 2018?

Türkiye'deki alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı Ocak 2018? İşte AVM'ler yılbaşında açık mı Ocak 2018 sorusunun cevabı... 

Müteahhitler ve site yönetimi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "müteahhitler ve site yönetimi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Müteahhitler 2017'de konut satışlarından rekor bekliyor!

Müteahhitlerin morali konut satışlarındaki düşüşle bozulmadı. Yatırıma ara vermeden devam eden müteahhitler yılı rekor satış rakamıyla tamamlamayı hedefliyor.

Müteahhitler demir üreticilerin iç pazara yönelmesini istiyor!

Çelik üreticileri, ürünü ihracata yöneltti. Yurt içinde demir bulamayan müteahhitler ise inşaat demirini bu ay yüzde 30 zamlı aldı.

Müteahhitler yılbaşı Haberi

Müteahhitler yılbaşı

Gecede kadın konukların tuvalet tercihleri göz kamaştırdı Başkent'te yeni yıl öncesi düzenlenen davetler göz kamaştırmaya devam ediyor. Merkezi Ankara'da bulunan Türkiye Müteahhitler Birliği, yeni yıla girmeden düzenlediği renkli gece ile 2015'e 'merhaba' dedi. Sheraton Otel'de düzenlenen geceye iş dünyasından çok sayıda seçkin konuk katılırken, yılbaşı balosunda sahneye çıkan Sibel Tüzün konuklara müzik ziyafeti sundu. 


'YENİ PAZARLARA YÖNELECEĞİZ' 

Kokteyl ile başlayan gecenin ev sahipliğini Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün ve eşi Aygen Yenigün birlikte yaptı. Konukları kapıda karşılayan ikili gece boyunca da davetlilerle yakından ilgilendi. 

Konukların salondaki yerlerini almalarının ardından yemek faslına geçildi. Kendileri için hazırlanan birbirinden leziz yemekleri afiyetle yiyen konuklar, oldukça keyifli bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Gecede konuşan Birlik Başkanı Yenigün, dünya piyasalarının son dönemde karışık olduğunu vurgulayarak, "Karamsar bir tablo...