07 / 07 / 2024

mütekabiliyet yasası değerlendirme

mütekabiliyet yasası değerlendirme

Mütekabiliyet Yasası, inşaat sektörüne büyük bir ivme kazandırdı ama tek kalemde yüzlerce ve de milyonlarca dolar yatırım yapan yabancılar hâlâ gereksiz bürokratik engellerle mücadele ediyorlar....

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgeleri değerlendirme katsayıları 2023!

Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve İş Bitirme Belgelerinin 2023 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ bugünkü 32101 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2022/3!

Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve İş Bitirme Belgelerinin 2022/3 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ bugünkü 31949 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2022/2!

Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve İş Bitirme Belgelerinin 2022/2 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2022!

Yapı, tesis ve onarım işleri ihalelerinde kullanılan müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin 2022 yılına ait değerlendirme katsayıları hakkında tebliğ, bugünkü 31754 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2021!

Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve İş Bitirme Belgelerinin 2021 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ bugünkü 31433 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Moody's 2021 Türkiye değerlendirme takvimini açıkladı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 2021'de Türkiye'nin kredi notu ve görünümüne ilişkin muhtemel değerlendirme tarihlerini bildirdi.

İzale-i şuyu davasında değerlendirme esası nedir?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Çeşme’de bulunan müşterek mülkiyetli arsam için anlaşmazlık nedeniyle izale-i şuyu davası açıldı. Değerlendirme esası nedir? Rakam nasıl oluşur' sorusunu yanıtladı.

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2020!

Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve İş Bitirme Belgelerinin 2020 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ bugünkü 31064 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hasan Akgün'den 2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı!

Çalışmalarına devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün mahalle muhtarlarıyla buluşarak “2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı” gerçekleştirdi.

Peker GYO Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu 2019!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 30 Eylül 2019 Halka Arz Fiyatının Belirlenmesinde Esas Alınan Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu yayınlandı...

mütekabiliyet yasası değerlendirme Haberi

mütekabiliyet yasası değerlendirme

Türkiye'nin büyümesinde lokomotif sektör inşaat. Bu sektörde akla ilk gelen firma ise Ağaoğlu. 

Projelerini yabancılara özellikle de Arap yaünmcılara satarak hızla büyüyen Ağaoğlu İnşaat'ın Ortadoğu sorumlusu Halil İbrahim Demirhan. 5-8 Aralık 2013 tarihinde CNR fuar merkezinde ikincisi düzenlenen Emlak Fuan'nda yüzlerce Arap misafiri ile kucaklanırken görüştüğümüz Halil İbrahim Demirhan ile sektörün güncel durumunu konuştuk. 

-Fuara hazırlanırken hedefiniz neydi? 

Geçen yıl, ilkini gerçekleştirdiğimiz fuara hazırlanırken tek amacımız ülkemizin güzelliklerini ve yatırım kapasitesini tüm dünyaya göstermekti. Komşularımız bu kapasiteyi alenen görürlerse, Körfez ve Arap ülkelerindeki trilyon dolar seviyesindeki yatırım yapacak yer arayan parayı ülkemize çekebilirdik. Bu paralar önceleri Londra, Paris, Cenevre gibi belki 200 yıllık uluslararası emlak pazarlarına akıyordu. 

Ancak o ülkeler şu anda Türkiye kadar hızlı değer kazanan ve dinamik bir pazara sahip değil....