17 / 07 / 2024

mutfak kaplama

mutfak kaplama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca hazırlanan "Mutfak, Lokanta ve Pastanelerde Risk Değerlendirmesi Kontrol Listesi"ne göre, zeminler kayma veya düşmeyi önleyecek şekilde uygun malzemeyle kaplanacak...

Kale Boya Artcrete ile kusursuz kaplama!

Kale Boya, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile sıradanlıktan sıkılan ve yaşam alanlarını farklılaştırmak isteyenlere, mükemmel bir seçenek sunuyor.

Hef Mutfak Mobilya İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hef Mutfak Mobilya İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Gencay Çiçek Şube Müdürlüğü'nde 75 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Pendik, Kaynarca Mahalle'de açıldı.

Gördes Barajı'na beton kaplama yapılacak!

Manisa ve İzmir için büyük önem taşıyan Gördes Barajı'ndan yer altına su sızmasını önlemek amacıyla membran (su geçirmez malzeme) ve beton kaplama yapılacak.

Furkan Cephe Kaplama Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Cephe Kaplama Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğukan Göksel tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Pendik, Yeni Mahallesi, Abdülhalik Renda Caddesi'nde kuruldu.

Pekcan Grup'dan modern mutfak tasarımları!

Hayalinizde kurduğunuz mutfak tasarımı, üç yılı aşkın süredir inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup’un, profesyonel ekibiyle modern ve minimalist çizgilerle evlerinize geliyor.

Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi Erhan Ertem tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

DuPont™ Corian®'dan mutfak dekorasyonuna DeepColour renkler!

Ağustos 2015 –Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, mutfaklarda kolay temizlik ve hijyen gibi pek çok avantajı bir arada sunuyor.

Işıklar Yapı'dan yeni kaplama tuğla serisi!

Kırmızı, kahverengi, sarı kaplama tuğla ve köşe tuğlaları artık,12mm kalınlığında eskisi kadar sağlam, daha ince ve daha hafif üretilebiliyor. Herhangi bir şekilde boya gerektirmeden çok uzun yıllar ilk günkü gibi kendisini korur.

Parktepe'de yaşayan kadınlar Hacker mutfak ile tanışacak!

Ev alım sürecinde kadınların ihtiyaç ve zevklerinin yönlendirici olmasını dikkate alan Parktepe Evleri, kadınları Alman kalitesini tasarım ve teknolojiyle bütünleştiren Hacker mutfak ile tanıştıracak

Kelebek, yeni mutfak mağazası ile Söke’de!

Kelebek’in yeni mağazacılık konseptiyle Aydın Söke’de faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açan Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük, “Kelebek, mutfaklarda çok beğenilen tasarımlara imza atıyor.

Her Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Babayiğit, Mesut Babayiğit, Mansur Babayiğit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Kelebek Mutfak, ada üniteleri ile mutfakların havasını değiştiriyor!

Kelebek Mutfak, ada üniteli şık ve modern koleksiyonları ile hem zevkine hem de evine uygun mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor. Kelebek Mutfak, yenilikçi koleksiyonları ile mutfak dizaynına modern bir bakış açısı kazandırıyor.

Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Güzel, Hasan Memişoğlu, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

mutfak kaplama Haberi

mutfak kaplama

Mutfak, lokanta ve pastanelerin sağlıklı ve güvenli yaşam alanlarına dönüştürülmesi amacıyla zeminler kayma veya düşmeyi önleyecek şekilde uygun malzemeyle kaplanacak, merpen genişlikleri ve basamak yükseklikleri ayarlanacak, doğal aydınlatmadan yeterince faydalanabilmek için pencere alanı da büyük olacak.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile İş Sağlığı ve Güvenliği Risk Değerlendirmesi Yönetmeliği uyarınca mutfak, lokanta ve pastanelerde risk değerlendirmesinin gerçekleştirilmesi sürecinde yol göstermek amacıyla rehber hazırladı. Söz konusu iş yerlerinin çalışanlar için sağlıklı ve güvenli yaşam alanlarına dönüştürülmesi amacıyla hazırlanan rehberde, risk değerlendirmesinin nasıl yapılması gerektiği anlatıldı. 


Rehbere göre, ''Risk Değerlendirmesi Kontrol Listesi'' ilgililerce doldurulacak, değerlendirme sonucunda alınması öngörülen tedbirler yerine getirilecek. 


Listeye göre, mutfak, lokanta ve pastanelerde zeminler kayma veya düşmeyi önleyecek şekilde uygun malzemeyle kaplanacak, merpen genişlikleri ve...