13 / 05 / 2024

mutfak sanatları merkezi gaziantep

mutfak sanatları merkezi gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mutfak Sanatları Merkezi’nin açılışı gerçekleşti. Açılışa Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım da katıldı.

Mutfak Sanatları Akademisi’nin tercihi de Grundig! İşte Grundig el blender setleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin mutfak okulu Mutfak Sanatları Akademisi, Grundig ürünlerini kullanıyor. Grundig markasının sevilen el blender setleri ve Mart 2022 fiyatlarını sizler için derledik…

Diyarbakır Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, içinde kütüphane, spor merkezi, anasınıfı, oyun odası, kuaför ve el sanatları atölyelerinin yer aldığı ‘Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi’ni açtı.

Buca Gösteri Sanatları Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Buca’yı sanatın başkenti ve sanatçının uğrak adresi yapma hedefiyle yatırımlarına devam eden Buca Belediyesi Gösteri Sanatları Merkezi’nin inşaatını hızlandırdı.

Gaziantep Mutfak Sanatları Merkezi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mutfak Sanatları Merkezi’nin açılışı gerçekleşti. Açılışa Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım da katıldı.

Kahramanmaraş Demirciler Çarşısı'nda son durum!

Kahramanmaraş'ın el sanatları merkezi haline gelmesi beklenen tarihi Demirciler Çarşısı'nda restorasyon çalışmaları devam ediyor.

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı.

İzmir opera binasına 2020'de kavuşacak!

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, ilklerin şehri İzmir'in, performans sanatları merkezi özelliği ile yine bir ilke imza atarak Türkiye'nin ilk opera binasına 2020 yılında kavuşacak olmasının kente yeni bir renk ve dinanizm kazandıracağını belirtti.

Hazal Kaya restoran mı açacak?

Hazal Kaya, bu yıl MSA’da (Mutfak Sanatları Akademisi) aşçılık kurslarına gitmiş, 8 haftalık eğitimini tamamlayıp sertifikasını da almıştı. Kaya’nın, bu sezon bir dizide rol alıp para biriktireceği ve restoran işine seneye gireceği konuşuluyor.

Kaliteli mutfak evin değerini arttırıyor!

Demsaş Mutfak & Banyo Satış Müdürü Ayşegül Helva, “Evlerin merkezi mutfaklar, diğer mekanlara kıyasla evin en önemli çalışma ve yaşam alanıdır.” diyor.

Nevşehir'de 150 yıllık konak sanat galerisine dönüştürüldü!

Kapadokya'nın el sanatları merkezi konumundaki Nevşehir'in Avanos ilçesinde yaşayan emekli öğretmen Kadriye Çiçek, dedelerinden kalma tarihi konağı, çömlek, mozaik ve seramik eserlerin sergilendiği sanat galerisine dönüştürdü.

İstanbul Ticaret ve İhracat Merkezi Projesi bu yıl başlıyor!

Ev ve Mutfak Eşyaları Federasyonu, başlangıcı İSTOÇ olmak üzere, İstanbul'u uluslararası ticaret merkezi haline getirmeye hazırlanıyor. Dernek İstanbul Ticaret ve İhracat Merkezi Projesi (İSTİM) ile 15 bin kişilik istihdam sağlamayı hedefliyor.

Akdeniz Üniversitesi Mutfak Sanatları MYO açıldı!

Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi'nde Akdeniz Üniversitesi'ne (AÜ) bağlı Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu (MYO) törenle açıldı. AÜ Göynük Mutfak Sanatları MYO'nun açılış törenine birçok kişi katıldı.

28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ne zaman?

İnovatif fikirler ve sürdürülebilir işbirlikleri için akılcı projelere akılcı çözümler sunan UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 23 - 27 ŞUBAT 2016 tarihlerindeTüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece'de profesyonelleri buluşturuyor

mutfak sanatları merkezi gaziantep Haberi

mutfak sanatları merkezi gaziantep


Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Mutfak Sanatları Merkezi’nin açılışını yaptı.


Semiha Yıldırım ve beraberindekilere Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan merkezi gezdiren Şahin, merkez hakkında da bilgi verdi.


Yemeklerin de ikram edildiği programın sonunda kurdele kesilerek Mutfak Sanatları Merkezi’nin açılışı yapıldı.


MUTFAK SANATLARI MERKEZİ


Mutfak Sanatları Merkezi ile Gaziantep mutfağını özüne bağlı bir şekilde yaşatılarak, genç nesillere kendi öz mutfağını öğretmek ve gelecek nesillere taşımaya yardımcı olması amaçlanıyor.


Burada yapılacak çalışmaların hepsi Gaziantep mutfağını sürdürülebilir ve her zaman dinamik tutmaya yardımcı olacak çalışmalar olacaktır. Gaziantep mutfağı bilindiği üzere dünyada gastronomi şehri olarak anılan ve buna laik görülüp UNESCO'nun gastronomi alanında Yaratıcı Şehirler Ağına dahil edilmiş Türkiye'nin tek ve dünya da 18 şehrinden bitanesidir.


Öyle bir mutfak kültürüne ve...