24 / 12 / 2024

mutfak zemin

mutfak zemin

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca hazırlanan "Mutfak, Lokanta ve Pastanelerde Risk Değerlendirmesi Kontrol Listesi"ne göre, zeminler kayma veya düşmeyi önleyecek şekilde uygun malzemeyle kaplanacak...

Zeytinburnu Seyitnizam zemin altı otopark imar planı askıda!

Zeytinburnu, Seyit Nizam Mahallesi Zemin Altı Katlı Otoparkı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, plan tadilatını 17 Şubat 2014'te onayladı. İşte o plan...

Zeytinburnu Merkez Efendi zemin altı katlı otopark imar planı askıda!

Zeytinburnu, Merkez Efendi Mahallesi Zemin Altı Katlı Otopark Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, planı 17 Şubat 2014'te onayladı. İşte o plan...

Zorlu Center'da Bulthaup Mutfak kullanılıyor!

Zorlu Center'da Bulthaup Mutfak kullanılıyor. İstanbul’un merkezinde yer alan ve son zamanların en prestijli simgesel projelerinden olan Zorlu Center’ daki yaşam alanlarında dünyanın lider mutfak markalarından Bulthaup kullanılıyor.

ÇFS Zemin Etüd İnşaat Turizm Gıda ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

ÇFS Zemin Etüd İnşaat Turizm Gıda ve Sanayi Limited Şirketi, Mikail Çatan, Mustafa Fırat tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mart 'ta kuruldu.

Siemens’ten çok marifetli üstün performanslı mutfak robotu!

Siemens’ten çok marifetli üstün performanslı mutfak robotu. Siemens FQ1 serisi robot, doğramadan karıştırmaya, dilimlemeden narenciye sıkmaya uzanan tam 45 farklı fonksiyonu ile mutfakta her ihtiyacı karşılıyor.

‘Bizim Mutfak Lokantası’ Akasya AVM’de de açılacak!

Kendisini ‘Mecburu gurme’ olarak tanımlayan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, bir süre önce Karaköy’de açtığı ‘Bizim Mutfak Lokantası’nı yine kendi grubuna ait olan Akasya AVM’de de açıyor...

Isvea 26. TÜYAP Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’nda!

1962’den günümüze kalitesi, şıklığı ve ödüllü tasarımları ile İtalyan tarzını banyolarda en iyi şekilde yansıtan markalardan Isvea 26. TÜYAP Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’nda...

Konya'da 6 yılda 10 bin zemin etüdü!

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'ndan laboratuvar belgesi de bulunan Zemin Etüd Laboratuvarı, 2013'te bin 53 adeti zemin etüd, 16 adeti yol-agrega olmak üzere toplam bin 205 adet numune deneyi ve rapor hazırladı...

Kütahya Seramik Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na katılıyor!

Seramik sektörünün öncü markalarından NG Kütahya Seramik 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’ nda sektör profesyonelleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

NG Kütahya Seramik UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılıyor!

Seramik sektörünün öncü markalarından NG Kütahya Seramik, 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sektör profesyonelleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Zemin kat taban kotu nedir?

Zemin kat taban kotu nedir?: İmar yönetmeliğine göre zemin kat taban seviyeleri, binaların kot aldığı cephesinde (±0.00) kotunun altına düşemiyor ve (+1.00) kotunun üzerine çıkamıyor...

Kenwood KMIX Mutfak Şefini kullanıcılarının beğenisine sunuyor!

Avrupa’nın gıda hazırlamada lider markası Kenwood, KMIX Mutfak Şefini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Mutfak şefi ile evlerinizde dilerseniz makarna, dilerseniz de sevdiklerinize özel lezzetli kurabiyeler yapabilirsiniz.

Kepez'de yola cepheli binaların zemin katları ticari alan olarak belirlendi!

Kepez Belediye Meclisi'nin toplantısında yola cephe binaların zemin katlarına ticari alan uygulamasını getirecek olan plan revizyonu görüşülerek, karara bağlandı. Kepez'de geniş yollara cepheli binaların zemin katları ticari alan olarak belirlendi

mutfak zemin Haberi

mutfak zemin

Mutfak, lokanta ve pastanelerin sağlıklı ve güvenli yaşam alanlarına dönüştürülmesi amacıyla zeminler kayma veya düşmeyi önleyecek şekilde uygun malzemeyle kaplanacak, merpen genişlikleri ve basamak yükseklikleri ayarlanacak, doğal aydınlatmadan yeterince faydalanabilmek için pencere alanı da büyük olacak.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile İş Sağlığı ve Güvenliği Risk Değerlendirmesi Yönetmeliği uyarınca mutfak, lokanta ve pastanelerde risk değerlendirmesinin gerçekleştirilmesi sürecinde yol göstermek amacıyla rehber hazırladı. Söz konusu iş yerlerinin çalışanlar için sağlıklı ve güvenli yaşam alanlarına dönüştürülmesi amacıyla hazırlanan rehberde, risk değerlendirmesinin nasıl yapılması gerektiği anlatıldı. 


Rehbere göre, ''Risk Değerlendirmesi Kontrol Listesi'' ilgililerce doldurulacak, değerlendirme sonucunda alınması öngörülen tedbirler yerine getirilecek. 


Listeye göre, mutfak, lokanta ve pastanelerde zeminler kayma veya düşmeyi önleyecek şekilde uygun malzemeyle kaplanacak, merpen genişlikleri ve...