18 / 05 / 2024

Mutlu Çebi

Mutlu Çebi

Yeşildirek Turizm Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Mutlu Çebi, Ali Çebi tarafından 11 milyon TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Şişli, Merkez Mahallesi, Nakiye Elgün Sokak'ta kuruldu.

Osmaniye'de Mutlu Şehir Masal Parkı'nın örneği yapılıyor!

Osmaniye'yi bölgesel yaşam merkezi yapacak en önemli projelerden biri olan Mutlu Şehir Masal Dünyası Parkı'nın prototipinin ( örneğinin ) yapımına başlandı. Osmaniye'nin gelişimine etkili olacağı belirtildi.

Mutlu Yatırım yatırımcı ilişkileri yöneticilerini yayınladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme yatırımcı ilişkileri yöneticilerini yayınladı.

Metin Mutlu: Ömerli'de villalarımız bitmeden satışa çıkarmayacağız!

Mutluhan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mutlu, Ömerli’de yaptıkları 40 villayı, sosyal tesis ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından satışa çıkaracaklarını açıkladı. Mutlu, “Maketten satış yapmak tarzımız değil'' dedi.

Metin Mutlu: İnşaat bitmeden satışa çıkmak yok!

Mutluhan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mutlu, Ömerli'de 40 dönüm arazi üzerinde yaptıkları 40 villayı, sosyal tesis ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından satışa çıkaracaklarını açıkladı.

Yusuf Mutlu: Fikirtepeliler çok şanslı, kısa sürede tüm projeler tamamlanacak!

Mutlu Turizm'in Başkanı Yusuf Mutlu, inşaattaki ilk projesini Fikirtepe'ye yapıyor. Ofis, AVM ve otelden oluşan projenin metrekare fiyatı ise 8 bin liradan başlıyor. Mutlu, projeye yoğun talep aldıklarını söyledi.

Yusuf Mutlu Fikirtepe'de ilk karma projesini hayata geçirecek!

Turizm sektöründeki yatırımlarıyla bilinen, Mutlu Turizm'in Başkanı Yusuf Mutlu, inşaattaki ilk projesini Fikirtepe'ye yapıyor. Ofis, AVM ve otelden oluşan projenin metrekare fiyatı ise 8 bin liradan başlıyor.

Mutlu Turizm Fikirtepe'de karma projeye başlıyor!

Turizm sektöründeki yatırımlarıyla bilinen Mutlu Turizm Başkanı Yusuf Mutlu, İstanbul'daki ilk projesi için kolları sıvadı. Mutlu, Fikirtepe'de ofis, alışveriş merkezi (AVM) ve otel yatırımı yapacaklarını açıkladı...

Ikea yılbaşı konsepti ile mutlu yıllar diliyor!

IKEA’da yılbaşı heyecanı erken başladı… Yeni yıla IKEA ile hazırlanan evler, mutlu anlarla dolup taşan, sıcacık, coşkulu ve davetkâr mekanlara dönüşüyor. Ikea yılbaşı konsepti ile mutlu yıllar diliyor.

Mutlu Yatırım fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı.

Çebi Natura Green Office!

Çebi Yapı tarafından inşa edilen Çebi Natura Green Office projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı projenin satışları devam ediyor.

Beylikdüzü Çebi Natura'da yüzde 1 KDV avantajı!

Çebi Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Çebinatura'da elektrik enerjisinden yüzde 38, su kullanımından ise yüzde 42 tasarruf sağlanıyor. Projede lansman fiyatları ve yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor...

Enerji tasarruflu ofis: Çebi Natura

Çebi Yapı tarafından Beylikdüzü'nde Home Office konseptine uygun olarak tasarlanan Çebi Natura'da elektrik enerjisinden yüzde 38, su kullanımından ise yüzde42 tasarruf sağlanıyor. Proje teslime hazır.

Ramadan Kumova: Mutlu edilmeyen çalışandan verim beklenemez!

Dünyanın saygın yayınlarından Harvard Business Review'ın öncülüğünde düzenlenen 'Mutlu ofisler: İnsanı Harekete Geçiren Yaşam Alanları' etkinliği bugün İstanbul'da başladı. Ramadan Kumova:" Mutlu edilmeyen çalışandan verim beklenemez." dedi.

Mutlu Çebi Haberi

Mutlu Çebi

Yeşildirek Turizm Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Mutlu Çebi, Ali Çebi tarafından 11 milyon TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu. 


Yeşildirek Turizm Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için yapmaya yetkili olduğu işlerin başlıcaları aşağıda belirtilmiştir : A) TURİZM HİZMETLERİ 01) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü turizm faaliyetlerinde bulunmak bu amaçla organizasyonlar vücuda getirmek ve mevcut organizasyonlara katılmak, yurt dışından Türkiyeye turist celbi ile ilgili faaliyetlerde bulunmak ve bu gibi konularda yerli ve yabancı sermaye ile mevzuat çerçevesinde işbirliği yapmak, amacının gereği şekilde, otel, motel ve benzeri konaklama tesisleri, lokanta, kafeterya, büfe, bar, gece kulübü ve benzeri işletmeleri kurmak, işletmek. 02) Turizm amaçlı yat turizminin gerektirdiği her türlü yat, gezi motorları...