27 / 04 / 2024

Mutlu Ofis konsepti

Mutlu Ofis konsepti

İş yaşamında tüm geleneksel alışkanlıkları değiştiren ve yerleşik kalıpları yıkan Y kuşağı, "özgür ve esnek ofisler"de işi, sosyal hayatı ve sporu bir arada yürütmek istiyor.

Ankara'nın ilk mutlu ofis konsepti Regnum Sky Tower'da!

Regnum Sky Tower'ın ortaklarından Murat Özcan: “Günümüzde çalışma saatleri uzadı. Regnum Sky Tower’da çalışacaklar için ofisi eğlenceli, yaratıcı ilham verici bir yaşam merkezi haline getireceğiz” dedi..

Mutlu Ofis konsepti Regnum Sky Tower ile hayat buluyor!

ABD ve Avrupa’nın önemli kentlerinde son yıllarda birbiri ardına yükselmeye başlayan “ Mutlu Ofis ” konseptinin Başkent Ankara’daki ilk örneği, Regnum Sky Tower ile hayat buluyor.

Gölbaşı Prime fiyat!

Gölbaşı Prime fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje home ofis konsepti ile satışa sunuldu...

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Mutlu bir ofis yaratmanın püf noktaları!

EDDA Mimarlık Kurucusu Eda Tahmaz, son günlerde çok konuşulan yeni nesil ofis tasarımlarında farklı dekorasyon uygulamaları ile çalışanlar için nasıl mutlu ofisler yaratılabileceğinin püf noktalarını aktardı...

A Loft Bornova'da home-ofis konsepti!

ART2 İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 56 dairelerden oluşan A Loft Bornova projesinde daireler, hem ofis hem konut olarak kullanılabilecek şekilde tasarlandı. ART2 İnşaat ortağı Atilla Atila, A Loft Bornova'daki dairelerin akıllı bina teknolojisiyle yapıldığını söyledi.

Studio 900 Design, Avrupa estetiğini ofis konseptine yansıtıyor!

Studio 900 Design, eğitimlerini Floransa’da alan İtalyan-Türk ikilisi Vincenzo Savastano ve Gökçe Nur Karaaslan’ın iç mimari ve moda sektöründen gelen birikimlerini buluşturduğu, iç tasarımdan erkek modasına uzanan yeni bir kreatİf ofis konsepti...

İnşaat sektöründe yeni moda A Plus ofisler!

Türkiye'de ofis konsepti anlayışı, her geçen gün ciddi değişim ve gelişim gösteriyor, inşaat sektörü de buna paralel olarak, yeni "marka ofis projeleri" geliştiriyor.

Vogue Business Center lansmanı 1 Nisan'da!

İstanbul'da farklı ofis konsepti ve mükemmel lokasyonu ile finans dünyasının yeniden şekilleneceği Vogue Business Center, Ataşehir'de yükseliyor. Vogue Business Center lansman toplantısı 1 Nisan'da gerçekleşecek.

Hazır ofis konsepti kira kontrat sürelerini ikiye katladı!

Türkiye’deki hazır ofis sektörünün ilk yerel oyuncusu Plaza Cubes’un kurucularından Süleyman Çoruh, ortalama kira kontrat sürelerinin standart ofis kontratlarınınkini ikiye katladığını belirtti.

Havaalanlarının yeni çalışma ofis konsepti Regus Express oldu!

Dünya çapında 106 ülkede, 900 şehirde yer alan 2 bin 600 merkezinde hazır ofis sistemleri sunan Regus, Regus Express adı verilen yeni bir konseptin öncüsü oldu. Regus, İngiltere ile havaalanlarında ilk defa uygulamaya başladı.

Regus Express'ten yeni ofis konsepti!

Dünya çapında 106 ülkede, 900 şehirde yer alan 2 bin 600 merkezinde hazır ofis sistemleri sunan Regus, Regus Express adı verilen yeni bir konseptin öncüsü oldu.

TOBB ETÜ öğrencilerinden Regnum Sky Tower'a ziyaret!

TOBB ETÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Ankara’da “mutlu ofis” konseptinin öncüsü Regnum Sky Tower projesinin şantiyesini gezdi. Öğrenciler, proje hakkında detaylı bilgi aldılar.

Balgat Plenty Busines'ta modern ve ferah ofis konsepti!

İş adamlarının aradığı trafik yoğunluğunun dışında, ana arterlere yakın, modern ve ferah ofis konsepti ise Plenty Business’ta hayat buluyor. Gözüm, “Sakin ve huzurlu bir iş gününe başlamanın ilk koşulu şüphesiz trafiğe takılmadan işe varabilmek." dedi.

Regnum Sky Tower teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek!

Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi Konya Yolu Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen 'mutlu ofis' projesi Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek.

Mutlu Ofis konsepti Haberi

Mutlu Ofis konsepti

İş yaşamında tüm geleneksel alışkanlıkları değiştiren ve yerleşik kalıpları yıkan Y kuşağı, "özgür ve esnek ofisler"de işi, sosyal hayatı ve sporu bir arada yürütmek istiyor.  Ankara'da "MutluOfis" konsepti ile hayata geçirilen Regnum Sky Tower, Y kuşağının iş yaşamındaki tüm bu beklentilerine karşılık veriyor. 


PERFORMANS ARTIYOR 

Ankara'da "Mutlu Ofis" ıııottosuyla yola çıkan Regnum Sky Tovver, Y kuşağının çalışacağı ofis tipine öncülük ediyor. Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ü/.caıı. performansı canlandırmanın yolunun, özgür ve eğlenceli ofislerden geçtiğini söyledi. Projenin detaylarını anlatan üzcan "150 metre yüksekliğindeki Regnum Sky Tower, kapalı yüzme havuzundan şehir manzaralı gezi terasına, restorandan spor merkezine, sinemadan 2 bin 500 metrekarelik anti stres bahçesine, squash, plnystation, mini golf ve özel misafirlerini ağırlayabileceği "VIP lounge"a sağladığı çoşitli sosyal donatılar ve...