02 / 05 / 2024

Mutlu Turizm Fikirtepe projesi

Mutlu Turizm Fikirtepe projesi

Mutlu Turizm'in Başkanı Yusuf Mutlu, inşaattaki ilk projesini Fikirtepe'ye yapıyor. Ofis, AVM ve otelden oluşan projenin metrekare fiyatı ise 8 bin liradan başlıyor. Mutlu, projeye yoğun talep aldıklarını söyledi.

Haskovalı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haskovalı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Cemalettin Mutlu tarafından kuruldu.

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Aytek Mutlu ve İbrahim Umut Berker ortaklığında kuruldu.

Mutlu Dna Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Mutlu Dna Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hatice Sarıakçalı tarafından kuruldu.

Reserve Turizm Otelcilik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reserve Turizm Otelcilik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Kayhan Mutlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'deki kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Fikirtepe facia gibi. Yani mutlu olan kimse yok. Devlet mutsuz, belediye mutsuz, müteahhit mutsuz battı çoğu" dedi.

Portıs İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Portıs İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Kurhan, Serdar Mutlu, Timur Bozdemir ve Yüksel Dilmaç ortaklığında kuruldu.

Vatan Turizm Otelcilik Ve İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Vatan Turizm Otelcilik Ve İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Mutlu tarafından açıldı.

Glentur Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glentur Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Koray Göksu, Mutlu Ayata ve Ali Doğaner ortaklığında kuruldu.

Fikirtepe halkı kentsel dönüşümden memnun!

Uzun zamandır yılan hikayesine dönen Fikirtepe'deki kentsel dönüşümde mutlu sona ulaşılıyor. Mahalle sakinleri kentsel dönüşüm çalışmalarından oldukça memnun.

Arel Yat Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arel Yat Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Mutlu Şimayli tarafından kuruldu.

Doğrumu Danışmanlık İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğrumu Danışmanlık İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Mutlu tarafından kuruldu.

Beydağı Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Beydağı Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bayrampaşa’da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Mutlu tarafından açıldı.

Oda Farm Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Oda Farm Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Mutlu tarafından kuruldu.

Mutlu Turizm Fikirtepe projesi Haberi

Mutlu Turizm Fikirtepe projesi

Turizm sektöründeki yatırımlarıyla bilinen Mutlu Turizm Başkanı Yusuf Mutlu, İstanbul'daki ilk projesi için kolları sıvadı. Fikirtepe'de ofis, alışveriş merkezi (AVM) ve otel yatırımı yapacaklarını açıklayan Mutlu, projelerin emsal hesaplarından çok, görselliğinin düşünülmesi gerektiğini söyledi. 100 milyon liralık yatırım değerine sahip proje ile ilgili bilgi veren Mutlu, "Mimarisi güçlü sembolik binalar yapmak gerekiyor. Bu kapsamda üzerinde çalıştığımız proje sadece Fikirtepe'nin değil, İstanbul'un sembolü olacak" dedi. Mutlu, projeye yoğun talep aldıklarını söyledi. 


Metrekaresi 8 bin lira! 

Proje kapsamındaki oteli işletme konusunda kararsız olduklarını söyleyen Mutlu şu bilgileri verdi: "Otel 250 odalı olacak. AVM ise çok büyük değil, 20 bin metrekarelik. 2 büyük mağaza olacak. Üst katta yeme içme mekanları olacak. Ofisle entegre yapacağız. Metrekare fiyatları 8 bin liradan başlayacak." 2.5 senedir Fikirtepe'de proje...