09 / 05 / 2024

Mutlu Yatırım 2015 projeleri

Mutlu Yatırım 2015 projeleri

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme yatırımcı ilişkileri yöneticilerini yayınladı.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Mutlu tarafından kuruldu.

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 8 milyon 630 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durası ve Evren Durası ortaklığıyla kuruldu.

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Avşar tarafından kuruldu. 

Dünya Yatırım Raporu 2015 açıklandı!

Dünya Yatırım Raporu'na göre Türkiye, 2015 yılında bir önceki yıla göre yüzde 36'lık artışla 16,5 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırım çekti.

Mehmet Altıntaş: 2015 yılının en karlı yatırımı gayrimenkul!

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Mehmet Altıntaş, 2015 yılının en verimli yatırımlarını açıkladı. Altıntaş 2016’da da en karlı yatırım aracının gayrimenkul olmasının beklendiğini söyledi.

Kayseri'de 2015 yılında 13 sağlık yatırımı yapıldı!

Vali Orhan Düzgün, 2015 yılında Kayseri’de 18 milyon 595 bin TL tutarında 13 sağlık yatırımının tamamlanarak hizmete sunulduğunu, halen 4 sağlık tesisi yatırımının devam ettiğini açıkladı.

Mutlu Quattro İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Quattro İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Furkan Hamzaoğlu Müdürlüğünde 1 milyon bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Yanyol D-100 Sokak 'ta kuruldu.

Zekeriya Karayol: 2015'te İncesu'ya 70 trilyonluk yatırım yaptık!

Kayseri Haber Gazetesi İncesu ilçesinin Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ile bu haftaki röportaj gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Karayol sadece 2015 yılında ilçeye eski parayla 70 trilyonluk yatırım yapıldığını söyledi. İşte o haber...

2015 yılında 3 bin 35 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 2015 yılının ilk 8 ayında 3.035 yatırım teşvik belgesi düzenlendiğini, düzenlenen belgelerinin öngörülen toplam sabit yatırım tutarı 61,6 milyar TL tutarında sabit yatırım tutarı öngördüğünü söyledi.

Orta Doğu ülkeleri yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek!

Orta Doğu ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye 'ye yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek.

Tarkan Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tarkan Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi Ahmet Can Tarkan tarafından 1 milyon TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Beyazlar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazlar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Savaş Beyaz tarafından 200 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.

Mutlu Yatırım 2015 projeleri Haberi

Mutlu Yatırım 2015 projeleri

Mutlu Yatırım Proje tarafından yapılan açıklama şöyle;


BORSA İSTANBUL

Sayın Başkanlığı'na       



İSTANBUL 


Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 no'lu Kurumsal Yönetim İlkeleri Tebliği'nin  11. Madde 2. Fıkrası gereğince şirketimizde Yatırımcı İlişkileri Birimi oluşturulmuş olup birim sorumlu görevlisi Ayla Okutan'dır.  Şirkette tam zamanlı çalışmaktadır,  Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey Lisansı ve Kurumsal Yönetim Derecelendirme Lisanslarına sahiptir.  İletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.


Bilgilerinize sunarız.


Adres:  Tepeören Mah. Eski Ankara Asfaltı Cad. No:210   34959 Tuzla/İSTANBUL

Tel: 0216 581 62 00

e-mail: [email protected] 


        Saygılarımızla

 ...