30 / 04 / 2024

mutlu yatırım ayrimenkul genel kurulu

mutlu yatırım ayrimenkul genel kurulu

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme 22 Mart 2015 tarihli olağan genel kurul toplantısında onaylanan bilgilendirme politikasını yayınladı.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Mutlu tarafından kuruldu.

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı gümüş mü olacak? Altının pabucu dama atılıyor! Yatırımcılar hemen bakın!

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olabileceğini belirtti. Altının pabucu dama mı atılıyor! Altın ve gümüş yatırımcıları baksın, iste son dakika gümüş yorumu...

Zeyden Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Zeyden Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Mutlu tarafından kuruldu.

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 8 milyon 630 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durası ve Evren Durası ortaklığıyla kuruldu.

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Avşar tarafından kuruldu. 

Mutlu Quattro İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Quattro İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Furkan Hamzaoğlu Müdürlüğünde 1 milyon bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Yanyol D-100 Sokak 'ta kuruldu.

Mutlu Yatırım Proje'nin genel kurul toplantısı tescillendi!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme'nin 22 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısı 18 Mayıs 2015 tarihinde tescil edildi.

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme'nin unvanı değişti!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş'nin unvanı 22 Mart 2015 tarihinde yapılan olağan genel kurulda TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME ANONİM ŞİRKETİ olarak değiştirildi.

Mutlu Yatırım finansal raporlarını açıkladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., 3 aylık finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak -31 Mart 2015 dönemine ait tablolar...

mutlu yatırım ayrimenkul genel kurulu Haberi

mutlu yatırım ayrimenkul genel kurulu

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. 22 Mart 2015 tarihli olağan genel kurul toplantısında onaylanan bilgilendirme politikasını yayınladı.



Dosya için