23 / 05 / 2024

mutlu yatırım projesi esas sözleşme tadili

mutlu yatırım projesi esas sözleşme tadili

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., esas sözleşmenin 2. maddesinin tadili ile ilgili olarak T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan izin aldı

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Mutlu tarafından kuruldu.

Tekirdağ Ergene'de OSB yatırım projesi kararı mecliste!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde OSB yatırım projesi yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

2020'nin ilk 6 ayında 156 yatırım projesi teşvik kapsamına alındı!

2020'nin ilk yarısında başta imalat sanayi olmak üzere eğitim, sağlık ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren kuruluşlar tarafından gerçekleştirilecek 156 yatırım projesi de teşvik kapsamına alındı.

Ocak-Mart döneminde yeni yatırımlar için 43 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

"Sanayi ve teknoloji kenti" Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 1,8 milyar lira olarak öngörülen 43 komple yeni yatırım projesi teşvik kapsamına alındı.

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 8 milyon 630 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durası ve Evren Durası ortaklığıyla kuruldu.

2018'de 5 bin 914 yatırım teşvik belgesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından geçen yıl Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü tarafından 5 bin 914 yatırım projesi için teşvik belgesi düzenlendi.

Kepez Dönüşüm Projesi 8 milyar TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor!

8 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kepez Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 23 kule vinç ile 2 bin personel çalışıyor.

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesinin akıbeti TBMM'de!

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesi meclis gündemine taşındı. CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, projenin akıbetini Bakan Turhan'a sordu... 

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Avşar tarafından kuruldu. 

Türk müteahhitlerinden Kazakistan'a 20 milyar dolarlık yatırım!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan’la ticaret hacminin 5 milyar dolara çıkarılmasının hedeflendiğini açıkladı. 26 yatırım projesi için anlaşma sağlanan ekonomik programı imzalandı.

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

Özbekistan'da 73,5 milyon dolarlık 9 yatırım projesi tamamlandı!

Özbekistan'da bu yıl 7,3 milyar dolarlık yatırım yapılması hedefleniyor. Yılın ilk dört ayında 73,5 milyon dolarlık 9 yatırım projesi tamamlandı.

mutlu yatırım projesi esas sözleşme tadili Haberi

mutlu yatırım projesi esas sözleşme tadili

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. Kamu Aydınlatma Platoformu'na esas sözleşmenin 2. maddesinin tadili ile ilgili olarak T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan izin aldığına daire açıklama yaptı.



Açıklama:

Şirket ünvanının TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME ANONİM ŞİRKETİ olarak  değiştirilmesi yönünde,  şirket esas sözleşmesinin tadiliyle ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu'ndan gerekli izinler alınmasını takiben  T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan da 18 Şubat 2015 tarih ve 67300147/431.02 sayılı yazıları ile gerekli izinler...