09 / 05 / 2024

Mutlu Yatırım yatırımcı ilişkileri

Mutlu Yatırım yatırımcı ilişkileri

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme yatırımcı ilişkileri yöneticilerini yayınladı.

2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı gümüş mü olacak? Altının pabucu dama atılıyor! Yatırımcılar hemen bakın!

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olabileceğini belirtti. Altının pabucu dama mı atılıyor! Altın ve gümüş yatırımcıları baksın, iste son dakika gümüş yorumu...

Gümüş yatırımcıları dikkat sona gelindi! Büyük sıçrama yaşanacak

Gümüş yatırımcılarını mutlu edecek son dakika açıklamaları gelmeye başladı. Gümüş için bir gece ansızın büyük bir sıçrama yaşanacak. İşte gümüşte son dakika açıklaması...

Gümüş hız kesmiyor! Yatırımcılar kazanacak!

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte 23 Şubat 2022 gümüş fiyatları...

Yatırımcılar dikkat! Gümüş düşüşe geçti, sert dalga mı geliyor?

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte 21 Şubat 2022 gümüş fiyatları...

Altın ve gümüşte kritik hamle! Yatırımcılara şok haber!

Milyonlarca yatırımcının yakından takip ettiği altın ve gümüş piyasasında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Gündemde yer alan Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilim piyasalar üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Peki bu süreç altın ve gümüş fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Cevgun Ökmen, Kızılbük GYO Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı oldu!

Kızılbük GYO Yönetim Kurulu, Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yürütmek üzere Cevgun Ökmen'in Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak göreve atanmasına karar verdi.

Yasin Oğuz, Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi görevinden ayrıldı!

Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi olarak görev yapan Yasin Oğuz, 13 Ocak 2022 tarihi itibarıyla görevinden ayrıldı. 

Altın yatırımcıları merak ediyor: Altın almalı mı, satmalı mı?

Altın piyasasında dalgalanmalar devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda aralıksız yükseliş gösteren altın fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. Peki bu yükseliş ne zamana kadar devam edecek? Bu dönemde altın almalı mı yoksa satmalı mı?

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Kripto yatırımcısının hedefi uzun vade yatırım!

Yapılan araştırmaya göre; kripto para yatırımcılarının 3'te 2'si uzun vade yatırım gerçekleştirmek için borsada işlem yapıyor. 

Muhsin Danışman, Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan İsmail Suna'nın görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Muhsin Danışman'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticiliğine Esra Mutlu'nun, yatırımcı ilişkileri bölüm üyeliğine Koray Beşok'un atanmasına ve Selen Karaman'ın yatırımcı ilişkileri bölüm üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi. 

Emre Bayar, Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü oldu!

Koray GYO'nun Yönetim Kurulunun 28 Haziran 2021 tarihli kararıyla, Emre Bayar'ın Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Mutlu Yatırım yatırımcı ilişkileri Haberi

Mutlu Yatırım yatırımcı ilişkileri

Mutlu Yatırım Proje tarafından yapılan açıklama şöyle;


BORSA İSTANBUL

Sayın Başkanlığı'na       



İSTANBUL 


Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 no'lu Kurumsal Yönetim İlkeleri Tebliği'nin  11. Madde 2. Fıkrası gereğince şirketimizde Yatırımcı İlişkileri Birimi oluşturulmuş olup birim sorumlu görevlisi Ayla Okutan'dır.  Şirkette tam zamanlı çalışmaktadır,  Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey Lisansı ve Kurumsal Yönetim Derecelendirme Lisanslarına sahiptir.  İletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.


Bilgilerinize sunarız.


Adres:  Tepeören Mah. Eski Ankara Asfaltı Cad. No:210   34959 Tuzla/İSTANBUL

Tel: 0216 581 62 00

e-mail: [email protected] 


        Saygılarımızla

 ...