28 / 04 / 2024

Gümüş yatırımcıları dikkat sona gelindi! Büyük sıçrama yaşanacak

Gümüş yatırımcıları dikkat sona gelindi! Büyük sıçrama yaşanacak

Gümüş yatırımcılarını mutlu edecek son dakika açıklamaları gelmeye başladı. Gümüş için bir gece ansızın büyük bir sıçrama yaşanacak. İşte gümüşte son dakika açıklaması...



Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarında bekledikleri yükselişi henüz göremedi. 11 lira seviyelerinde işlem gören gümüş yatırımcılarına kazandırmak için bir atak bekliyor.

Gümüş yatırımcıları dikkat sona gelindi! Büyük sıçrama yaşanacak

Gümüş fiyatları ise üzerinde bir baskılama olduğu için olması gereken değerde işlem görmüyor. Merkez Bankaları altın fiyatlarında olduğu gibi gümüş fiyatlarında da bir baskı uyguluyor. Baskının kalkması halinde gümüşün 10 dolar birden yükselmesi bekleniyor. Gümüşün ons fiyatının ise 27-28 dolar olması öngörülüyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön