17 / 05 / 2024

MuuM Geleceğin Kültür Yapıları

MuuM Geleceğin Kültür Yapıları

Murat Aksu ve Umut İyigün ortaklığındaki MuuM, iki farklı projesiyle Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde (WAF 2015 Awards) finale kaldı.

Bucak Kültür Kompleksi'nin inşaatı için bakandan yardım talebi!

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Kocaeli Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatını tamamlıyor.

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce ihalesi yapılan Kabadüz Kültür Merkezi'nde inşaat çalışmaları başladı.

Ceylanpınar'a 3 yeni kültür evi inşa edilecek!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla kent yatırımları hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Atilla ilçe merkezine 3 yeni kültür evi inşa edeceklerini açıkladı.

Boğazköy Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaatı başladı!

İstanbul’un gelecek vaat eden ilçelerinden biri olan Arnavutköy'de hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaatı başladı.

Gaziosmanpaşa Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hayata geçireceği Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor.

TOKİ mahalle kültürünü geleceğe taşıyacak!

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışmasının Jüri Başkanı İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Gül, "Mahalle" kültürünü geleceğe taşımayı amaçlayan yarışmayla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Sivas'a kültür merkezi inşa ediliyor!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının karşısında bulunan 9 bin 600 metrekarelik alana yeni bir kültür merkezi inşa ediliyor. 

Erzurum Yıldızkent kültür merkezi inşaatı devam ediyor!

Palandöken Belediyesi’nin prestiji projeleri arasında yer alan ve yapımı Yıldızkent’te devam eden Kültür Merkezi için inşaat devam ediyor.

Bilecik Ticaret ve Kültür Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri ilçesi İş Ticaret ve Kültür Merkezi’nin cephe kaplamaları başladı.

Denizli Yaşam ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi kentin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getirmek amacıyla bir süre önce inşaatına başladığı Yaşam ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Bosna Glamoç Kültür ve Eğitim Merkezi inşaat çalışmaları başladı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve üye belediyelerin desteğiyle, Bosna-Hersek'in batısında yer alan Glamoç şehrinde Kültür ve Eğitim Merkezi'nin inşaatı başladı.

Tekirdağ Kapaklı'ya kültür merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı ilçesinde büyük ve modern bir Kültür Merkezi inşa ediyor.

MuuM Geleceğin Kültür Yapıları Haberi

MuuM Geleceğin Kültür Yapıları

4-6 Kasım 2015 tarihleri arasında Singapur’da gerçekleşecek olan finallerde, MuuM tasarımı Lösev Doğal Yaşam Merkezi projesi “Geleceğin Sağlık Yapıları” kategorisinde, Erciyes Kongre Merkezi projesi ise “Geleceğin Kültür Yapıları” kategorisinde jüri karşına çıkacak.



MuuM, Dünya Mimarlık Festivali (WAF) kapsamında düzenlenen ve mimarlık dünyasının en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen WAF 2015 Awards’ta 2 projeyle finale kalma başarısını gösterdi. 4-6 Kasım 2015 tarihleri arasında Singapur’da gerçekleştirilecek olan Dünya Mimarlık Festivali’nde MuuM projelerinden Erciyes Kongre Merkezi “Geleceğin Kültür Yapıları” kategorisinde, Lösev Doğal Yaşam Merkezi ise “Geleceğin Sağlık Yapıları” kategorisinde yarışacak.


The Architectural Review ve The Architects’ Journal gibi prestijli mimarlık dergilerinin de yayıncısı olan İngiltere merkezli EMAP tarafından, bu yıl sekizinci kez düzenlenen ve son dört yıldır Singapur’da gerçekleşen WAF 2015 Awards’a toplam...