07 / 05 / 2024

Muzaffer Akpınar yatırımları

Muzaffer Akpınar yatırımları

Turkcell ’de 4.5 yıl boyunca genel müdür koltuğunda oturan ve bu ay iş yaşamında 30 yılı geride bırakan Muzaffer Akpınar, genç yöneticilere tavsiyeler verdi.

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Hasan Çınar, Murat Doğan, Cansel Nurat Aksoy, Mehmet Reha Pamir ve Kayahan Karadaş ortaklığında kuruldu.

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fırat Çelik tarafından kuruldu.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Balin Hotel Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Balin Hotel Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bayboğan, Muzaffer Bayboğan, Sevda Bayboğan ve Altun Bayboğan ortaklığında kuruldu. 

Özeller Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Özeller Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Aziz Kaya Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kahraman Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Muzaffer Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 6 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.

Özel Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Özel Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Aziz Kaya Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kahraman Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Muzaffer Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.

Birol Akpınar: Otel yatırımlarımızda aileler için her şeyi düşünüyoruz!

Turizm yatırımlarıyla öne çıkan Akpınar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Birol Akpınar otel yatırımı yaparken aileler için her şeyi düşündüklerini belirtti.

Atom Girişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Atom Girişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Nurten Foan, Çağlar Fırat Öztürk, Muzaffer Usta, Orhan Cerge ve Aytaç Birer ortaklığında kuruldu.

Mustafa Toprak Kiraz yatırımlarını inceledi!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, ilçe ziyaretleri kapsamında Kiraz'a gitti. Kiraz İlçe Kaymakamı Mustafa Akgül ve Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül ile görüşen Toprak, ilçedeki kamu yatırımları hakkında bilgi aldı.

Üç Yıldız Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Yıldız Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nasser Al Juhaıshı, Namour Lanemer ve Zeynal Karapınar ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Avcılar, Gümüşpala Mahallesi'nde kuruldu.

Muzaffer Akpınar: Gayrimenkulde yatırıma devam etmem!

Turkcell ’de 4.5 yıl boyunca genel müdür koltuğunda oturan ve bu ay iş yaşamında 30 yılı geride bırakan Muzaffer Akpınar, genç yöneticilere tavsiyeler verdi.

Güç Birliği Güneş Enerjisi Yatırımları Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Güç Birliği Güneş Enerjisi Yatırımları Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Arif Künar, Selami Horzum tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık 2014 tarihinde Maslak'ta kuruldu.

Bilecik'te ulaştırma ve tarım alanında yatırımlar yapılıyor!

Halil İbrahim Akpınar'ın Dünya Gazetesi'ndeki yazısına göre; Kentimize yapılan yatırımlar daha çok ulaştırma, tarım ve eğitim sektörlerinde yoğunlaştı. İlimizde 2013 Yılı Yatırım Programı kapsamında kamu yatırımı olarak 464 proje ve alt projeler var..

Muzaffer Akpınar yatırımları Haberi

Muzaffer Akpınar yatırımları

“Heyecan olmadan başarı olmuyor” diyen Akpınar, “Liderlik takım kurmadadır. İyi insan yöneten lider olur” dedi. MUZAFFER Akpınar bu ay iş yaşamındaki 30’uncu yılını doldurdu. Onu çoğumuz Turkcell’in Ceo’su olarak tanıdık. 4.5 yıl oturduğu Turkcell Genel Müdürüğü koltuğunda daha çok getirdiği ‘yönetim biçimi’ ile fark yarattı.


Akpınar Turkcell’den ayrıldıktan sonra büyük bir şirkete girip ‘icracı’ bir görev üstlenmedi. Kendi adına “artık yeter” dedi. Başka bir hayat yaşamaya karar verdi. Emekli de olmadı. Aksine çok iş yapmaya devam ediyor. Yaptığı işleri sayarsak; KVK’da Yönetim Kurulu’nda, THY’nin Yönetim Kurulu’nda, Dost Enerji’nin ortaklarından, aile işleriyle ilgileniyor, Turkcell’den istifa ettikten sonra gayrimenkul alanında yatırımlar yaptı, Yönetim Kurullarına daha çok kadın gelmesi için çalışıyor, aynı zamanda melek yatırımcı...



Akpınar Turkcell’den ayrıldıktan sonra hayat biçimini de değiştirdi. Her...