05 / 07 / 2024

Muzaffer Atılgan özgeçmiş

Muzaffer Atılgan özgeçmiş

Muzaffer Atılgan, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 43. sırada yer alıyor. Peki Muzaffer Atılgan? Muzaffer Atılgan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 580 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Atılgan ve Sedef Erdoğan Atılgan ortaklığında kuruldu.

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli hanelere destek amacıyla çocuk yardımı sağlıyor. e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

Asgari ücrete ara zam gelir mi? 2023'te asgari ücrete ikinci zam bombası! Şimdi göz atın! 

Asgari ücrete ara zam gelip gelmeyeceği milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Asgari ücrete ara zam gelir mi? 2023'te asgari ücrete ikinci zam bombası! Şimdi göz atın! 

Tapuda yeni dönem mi başlıyor? Tapu sahipleri hemen bu detaylara bir göz atın!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda tapuda ekspertiz uygulamasına yer verilmesi, konut alacak binlerce kişinin aklında da soru işareti yarattı. Peki Tapuda yeni dönem mi başlıyor? Tapu sahipleri hemen bu detaylara bir göz atın...

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Kalp atışlarınızı izleyen Xiaomi Mi Band 6'ya indirim! 26 Haziran 2022 fiyat listesi...

24 saat boyunca kalp atış hızınızı izleyen Mi Band 6 için indirim müjdesi geldi! Peki, Xiaomi Mi Band 6 fiyatları ne kadar? İşet 26 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kat maliki, çatıyı teras yapabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında çatının kullanımını yazdı. Peki kat maliki, çatıyı teras yapabilir mi?

Apartmanın en üst katında oturan çatıyı teras olarak kullanabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında çatının teras olarak kullanımını kaleme aldı. Peki apartmanın en üst katında oturan çatıyı teras olarak kullanabilir mi?

Atılgan Petrokimya Ürünleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Petrokimya Ürünleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnabutköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atılgan tarafından kuruldu.

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atılgan tarafından kuruldu.

Muzaffer Atılgan özgeçmiş Haberi

Muzaffer Atılgan özgeçmiş

Muzaffer Atılgan kimdir?

Muzaffer Atılgan, 1966 yılında Karabük'te doğdu. İlkokulu Kurtuluş İlkokulunda, ortaokulu Yenişehir Ortaokulunda, lise eğitimini Demir Çelik Lisesinde tamamladı.


Üniversite tahsilini Uludağ Üniversitesi İnşaat Bölümünü 1990 yılında tamamladı.


İş hayatı sırasıyla 1990-1997 Karabük Belediyesi İmar Müdürlüğü, 1997-2002 Karabük Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü,2002-2013 Ankara İl Özel İdaresi Altyapı Hizmetleri Daire Başkanlığında devam etmektedir. 


Bu yıllar arasında sırasıyla Karabük Belediyesi İmar Müdür Yardımcılığı Karabük Köy Hizmetleri Yol Şube Müdürlüğü Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, Ankara İl Özel İdare Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü görevlerinde...