27 / 04 / 2024

müzisyen Gökalp Baykal

müzisyen Gökalp Baykal

Türk müzisyen, mimar, öğretim görevlisi ve yazar Gökalp Baykal kimdir? Müzisyen ve Mimar Gökalp Baykal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gökalp Baykal'ın biyografisi..

Ayça Gökalp kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? İnfo Yatırım’da hangi görevi yürütüyor?

Ayça Gökalp ne zaman ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici pozisyonunda görev aldı? İnfo Yatırım’da hangi alanda çalışıyor? İşte Ayça Gökalp ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Altına sert düşüş neden yaşandığı ortaya çıktı, önümüzdeki günler için çok önemli uyarı geldi!

Dün müthiş bir sıçrama yaparak 1.185 lira seviyelerini gören gram altın, akşam saatlerinde gelen haberlerle adeta çakıldı. Peki bu düşüş neden yaşandı, uzmanlar önümüzdeki günler için bu değerli madende nasıl bir seyir bekliyor? İşte yanıtlar…

Çiftçiler dikkat! Ziraat Bankası mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? Mazot gübre desteğinde Ocak depremi! 

Milyonlarca çiftçinin merakla beklediği Ziraat Bankası mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? Mazot gübre desteğinde Ocak depremi! Şimdi bakın!

Dolar zirveye doğru adım adım ilerlerken gözler 14.00'a çevrildi! Dolar ne olur? Uzmanlar peş peşe rakam verdi 

Dolar/TL kuru Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı öncesi zirveye doğru adım adım ilerlerken gözler 14.00'a çevrildi. Peki dolar ne olur? Uzmanlar peş peşe rakam verdi...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı görenleri buz kestirdi! Hemen hesaplanan yeni maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına gelecek yeni yıl zammı merak ediliyordu. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı görenleri buz kestirdi! Hemen hesaplanan yeni maaşlara bakın!

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış! 2023 yemek parası ücreti ne kadar oldu?

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı için yemek ücretlerini duyurdu. Peki, 2023 yemek parası ücreti ne kadar, kaç TL oldu?

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Elinde gümüş olanlar gözlerine inanamadı! Acil Bakın!

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Dünyaca ünlü analist gümüşün geleceği en yüksek rakamı resmen açıkladı. İşte gümüş fiyatları bu kadar olacak! Elinde gümüş olanlar gözlerine inanamadı! Acil Bakın!

20 TL'ye dayanan euro önümüzdeki günlerde resmen böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Euro, ABD doları karşısında hızla yükselmeye devam ediyor. Euronun ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ederken 20 TL'ye dayanan euronun önümüzdeki günlerde nasıl olacağı resmen belli oldu. Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökalp Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Asgari ücret zammı mazot ve gübre desteğine yansıyacak mı? Mazot gübre desteği kaç TL? Hemen bakın!

Milyonlarca çiftçi merakla mazot ve gübre desteğindeki son dakika gelişmelerini araştırıyor. Peki asgari ücret zammı mazot ve gübre desteğine yansıyacak mı? Mazot gübre desteği kaç TL? Hemen bakın!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Gümüş 14 TL oldu! Altın Kahini İslam Memiş'ten müjdeli haber geldi! Elinde gümüşü olanlar görmedim duymadım demeyin!

Son dakika gümüş fiyatları yükselerek 14 TL oldu. Hızla yükselen gümüş fiyatları için Altın Kahini İslam Memiş'ten müjdeli haber geldi. Elinde gümüşü olanlar görmedim duymadım demeyin.

Benzin ve motorinde beklenen haber! İşte 29 Kasım Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin kaç TL oldu, motorinin litre fiyatı ne kadar? İşte 29 Kasım Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

müzisyen Gökalp Baykal Haberi

müzisyen Gökalp Baykal

Gökalp Baykal kimdir?

Gökalp Baykal, 18 Mart 1959 Trabzon doğumlu. Gökalp Baykal, Türk müzisyen, mimar, öğretim görevlisi, yazardır.


Trabzon'da doğan ve ailesi ile dört yaşındayken İstanbul'a gelen Gökalp Baykal, önce Saint Benoit Kolejini, ardından DGSA Mimarlık Yüksek Okulu'nu bitirmiştir. Yüksek lisansını ise, İTÜ Mimarlık bölümünde tamamlamıştır.


Uzun yıllar mimarlık yapmış, dergi yöneticisi olarak çalışmış ve makaleler yazmıştır. Geçtiğimiz yıllarda Mimar Sinan Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışan Baykal, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık bölümünde, öğretim görevlisi olarak bilgisayar destekli tasarım dersleri vermektedir. Bu alanda kitap yazma çalışmalarını da sürdürmektedir, kitapları mimarlık fakültelerinin kaynak kitabı olarak derslerde önerilmektedir.


Bob Dylan hayranı olan Baykal'ın ayrıca, sanatçı üzerine yayımlanmış üç tane kitabı bulunmaktadır.


Gökalp Baykal Kitapları:

Bob Dylan - Basım Yılı:2004 - Everest Yayınlıcılık

AutoCAD 2006 - Basım...