27 / 05 / 2024

mweywm uzerli ev

mweywm uzerli ev

2 yıl boyunca kazandığı parayı gayrimenkule yatıran Meryem Uzerli Berlin'den lüks konut aldı

Meryem Uzerli'nin hayali bahçeli ev!

Yer aldığı başarılı yapımlarla dikkat çeken Meryem Uzerli kızları Lara ve Lily ile bahçeli bir evde yaşamak istiyor...

Meryem Uzerli ABD’de ev'lenecek!

Meryem Uzerli, Los Angeles'ta ev sahibi olmak için araştırmalara başladı. ABD'ye giden güzel oyuncu ziyaret ettiği 2+1 daireyi gözüne kestirdi..

Meryem Uzerli Berlin'den yeni ev aldı!

Meryem Uzerli Muhteşem Yüzyıl'dan kazandığı para ile Berlin'den ev almıştı. Son 2 yılda rol aldığı 2 dizi, 3 sinema filminden kazandığı para ile yine Berlin'den ev satın aldı. 

Meryem Uzerli 2.5 milyon TL'ye İstanbul'dan ev alacak!

Gecenin Kraliçesi dizisiyle hüsrana uğrayan Meryem Uzerli, Almanya'ya dönme krarı aldı. Ünlü oyuncu son reklam filminden kazanacağı 2.5 milyon lirayla İstanbul'dan bir ev almayı planlanıyor.

Meryem Uzerli İstanbul'dan 1.7 milyon TL'ye ev aldı!

Almanya’da yaşayan Meryem Uzerli, yeni dizisi nedeniyle bir süre İstanbul’da yaşayacak. Ünlü sanatçı, kızı Lara’yı da düşünerek, lüks bir siteden 1.7 milyon liraya ev aldı.

Meryem Uzerli Etiler'de ayda 15 bin dolara ev kiraladı!

Yeni dizi projesi için Türkiye 'ye yerleşme hazırlıkları yapan Meryem Uzerli, yapımcılardan ev istemiş, güzel oyuncuya Acarkent 'ten bir villa bulunmuş ve el sıkışılmıştı.

Meryem Uzerli Levent'te 15 bin dolara ev tuttu!

Yeni dizi projesi için Türkiye'ye kesin dönüş yapan Meryem Uzerli yapımcının kendisi için Acarkent'te kiralamayı planladığı villadan vazgeçti. Oyuncu, Levent'te oturan Cem Yılmaz'a komşu oldu.

Meryem Uzerli: Kızım ve kendim için güzel bir ev buldum!

Arap dünyasında da beğenilen 'Muhteşem Yüzyıl'da 3 yıl birlikte çalıştıkları Halit Ergenç'e ödül vermek için sürpriz yaparak İstanbul'a geldiğini söyleyen Uzerli "Evlere baktım, Lara ve benim için güzel bir ev buldum" dedi

Meryem Uzerli Acarkent'ten 15 bin TL'ye ev tuttu!

Yaşadığı sıkıntılarda otel ortamının da etkisi olduğunu düşünen Uzerli bu kez yapımcılardan ev istemişti. Uzerli, Acarkent'te bir villayı beğendi ve el sıkıştı. Bahçeli ve havuzlu villanın kirası 15 bin TL.

Meryem Uzerli Türkiye'den ev bakıyor!

Ocak ayından itibaren Türkiye'de yaşamaya başlayacak olan Meryem Uzerli Türkiye'de ev bakıyor. Uzerli, ''Bir yandan ev bakıyorum. Kızım Lara da yanımda olacak. Rahat etmesi lazım'' dedi.

Meryem Uzerli: Hediye eve hayır demem!

Meryem Uzerli, anlaşma imzaladığı Dubaili kanal tarafından kendisine 1.5 milyon dolarlık bir ev hediye edildiği iddiası hakkında da konuştu: “Bugüne kadar kimse bana ev hediye etmedi ama etmek isterlerse ‘hayır’ demem yani!”

Meryem Uzerli'ye Arap patronlardan 1.5 milyon dolarlık ev!

Yeni dizisi için Dubaili bir kanal ile anlaşan Meryem Uzerli'ye Arap patronlarından jest üzerine jest yapıldı. 2 milyon dolara projeye 'evet' diyen Uzerli'ye, 1.5 milyon dolarlık bir de ev hediye edildi.

Meryem Uzerli'ye Arap patronları 1 buçuk milyon dolarlık daire hediye etti!

Yeni dizisi için Dubaili MB3 kanalı ile anlaşan Meryem Uzerli'ye Arap patronlarından jest üzerine jest yapıldı. 2 milyon dolara projeye 'evet' diyen Uzerli'ye, 1.5 milyon dolarlık bir de ev hediye edildi...

mweywm uzerli ev Haberi

mweywm uzerli ev

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Hürrem Sultanı Meryem Uzerli diziden kazandığı para ile doğup büyüdüğü şehir olan Berlin'den daire aldı, Meryem Uzerli ikinci evini ise İstanbul'dan almak...