17 / 05 / 2024

MY Demsan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

MY Demsan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

MY Demsan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 3 milyon 400 bin TL sermaye ile bugün Esenler'de Esat Demirci kuruldu.

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyedadel Yaghoubı tarafından kuruldu.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

My Teacher Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Teacher Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı tarafından kuruldu. 

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Hicran Edemen tarafından kuruldu.

My Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Murat Kardaş ve Yakup Mutlu ortaklığında kuruldu.

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aslan ve Ömer Faruk Vani ortaklığında kuruldu.

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL semraye bedeli ile Rüstem Özbir ve Şevki Kutlay Boran ortaklığında kuruldu.

My Arazi Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

My Arazi Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız tarafından kuruldu.

Greenland Gayrimenkul Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Greenland Gayrimenkul Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 99 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Azhar, Masıhullah Azhar ve Mohammad Baraa Dlımy ortaklığında kuruldu.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Country Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Country Şubesi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Demsan Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsan Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülcan Demir ve Kadir Can Demir ortaklığında kuruldu.

MY Demsan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Haberi

MY Demsan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

MY Demsan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 3 milyon 400 bin TL sermaye ile bugün Esenler'de Esat Demirci kuruldu.


MY Demsan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler  üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...