23 / 07 / 2024

My Family ne zaman teslim

My Family ne zaman teslim

My Family satış ofisi kapsamında detaylı bilgi telefon numarası, web adresi haberimizin içinde yer alıyor

My Garden Arnavutköy 24 ay vade, sıfır faiz fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mer-Ka İnşaat tarafından Arnavutköy'de inşa edilen My Garden projesi 24 ay vade, sıfır faiz fırsatıyla satışa çıktı. My Garden projesinde konut fiyatları ne kadar? My Garden Arnavutköy projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte My Garden Arnavutköy projesiyle ilgili detaylar..

Airbnb'ye uygun Kartal My Flats projesinde yüzde 50 peşin 18 ay vade avantajı!

Ergaz İnşaat imzasıyla Kartal'da inşa edilen My Flats projesi Airbnb'ye uygun modern konut projesi olarak inşa ediliyor. Tamamı turizm yasasına uygun olarak inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki My Flats projesinde daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

My Hill Garden 2 fiyat listesi 2023!

Kain İnşaat imzasıyla hayata geçen My Hill Garden villa projesinin tüm ayrıntıları belli oldu. Peki, My Hill Garden villa fiyatları ne kadar? My Hill Garden konut özellikleri neler? İşte detaylar...

Özdilek'ten Anneler Günü'ne özel hediye! Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL?

Yılın en özel, en kıymetli günlerinden biri olan Anneler Günü’ne birkaç gün kala Özdilek Ev Tekstili, annelerini güzel bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere yeni koleksiyonu Özdilek For My Mother Nevresim Takımı’nı sundu. Peki Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL? İşte fiyatı...

Akıll saatte 2023 kampanyası! CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 12 indirim... 5 Ocak fiyat listesi

Bir amacı da çocuklarını takip edip kontrol etmek amacıyla da kullanılan akıllı saatlerin fiyatları araştırılıyor. Haberimizin konuğu 'Alcatel Mt40X Movetime Family çocuk saati' Peki Alcatel Mt40X Movetime Family ne kadar? İşte detaylar...

Beylikdüzü'ne Family 1-2 projesi geliyor!

Uçarlar Yapı, Family 1-2 projesini hayata geçiriyor. Aralık 2016'da başlamayı planladığı yeni projesinde metrekare fiyatı bin 100 dolar olarak belirlendi.

Emlak İstasyonu Esenyurt My Family’de açılıyor!

Brokerlığını Samet Beşikci ve Nazan Başkalem’in yapacağı Emlak İstasyonu, Efe Gayrimenkul İstanbul - Esenyurt My Family’de açılıyor.

Ağaoğlu My NewWork satılık ofis fiyatları!

Ağaoğlu İnşaat'ın Ataşehir,'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yakın konumda hayata geçirmekte olduğu Ağaoğlu My NewWork projesinde sınırlı sayıda ofis kaldı..

Ağaoğlu My Newwork'te peşinatsız ofis fırsatı!

Ataşehir'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yakın konumda Ağaoğlu tarafından inşa edilmekte olan My Newwork projesinde peşinatsız ve vade farksız seçeneklerle ofis sahibi olmak mümkün.

Anadolu Yakası Ataşehir My Newwork teslim tarihi!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen My Newwork projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükseliyor. Proje 14 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.Peki Anadolu Yakası Ataşehir My Newwork teslim tarihi ne zaman?

My City ne zaman teslim ediliyor?

Demirli Yapı tarafından hayata geçirilen My City projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki My City ne zaman teslim ediliyor?

Demirli Yapı My Dream Kartal'da ön talep süreci başladı!

Kartal'da hayata geçirilecek Demirli Yapı My Dream projesinde ön talep süreci başladı. Lansmana özel indirimlerin sunulacağı Demirli Yapı My Dream projesinde satışların ne zaman başlayacağı ise belirlenmedi.

Ağaoğlu My Home Maslak kampanyası ne zaman bitiyor?

Toplam 786 adet daireye yer verilen My Home Maslak'ta daire fiyatları 571 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Ağaoğlu My Home Maslak kampanyası ne zaman bitiyor?

My Family ne zaman teslim Haberi

My Family ne zaman teslim

My Family Residence projesi, Esenyurt Bölgesi içerisinde Ersa ve Hyt İnşaat tarafından yükseliyor. My Family satış ofisi kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor. 


My Family satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 3 bloktan meydana gelen My Family Esenyurt projesinde konutların alanları 1+1'ler için 55 ila 90 metrekare arasında ve 2+1 ile 3+1'lerde 83 metrekareden başlıyor ve 142 metrekareye kadar yükseliyor. ,




My Family fiyat listesi!

My Family satılık konut fiyatları 130 bin TL'den başlıyor. 


My Family ödeme koşulları!

My Family ödeme planı kapsamında banka kredisiyle vadelendirmenin yanı sıra firma bünyesinde de...