18 / 05 / 2024

my network fiyat listesi

my network fiyat listesi

Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen My Newwork Ataşehir projesi tek blok halinde inşa ediliyor. My Newwork Ataşehir Ağaoğlu iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

My Hill Garden 2 fiyat listesi 2023!

Kain İnşaat imzasıyla hayata geçen My Hill Garden villa projesinin tüm ayrıntıları belli oldu. Peki, My Hill Garden villa fiyatları ne kadar? My Hill Garden konut özellikleri neler? İşte detaylar...

Çay tiryakilerine özel Tefal BJ201F My Tea çay makinesi satışta! İşte özellikleri ve fiyatı...

Zaman ve mekân fark etmeden sürekli çay içmek isteyen ve çay içmeden kendine gelemeyen tiryakiler için Tefal güvencesiyle yeni bir çay makinesi satışa sunuldu. Bu kapsamda, Tefal BJ201F My Tea çay makinesinin en uygun nerede satıldığı ve hangi özelliklerinin bulunduğu merak konusu oldu.

Özdilek'ten Anneler Günü'ne özel hediye! Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL?

Yılın en özel, en kıymetli günlerinden biri olan Anneler Günü’ne birkaç gün kala Özdilek Ev Tekstili, annelerini güzel bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere yeni koleksiyonu Özdilek For My Mother Nevresim Takımı’nı sundu. Peki Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL? İşte fiyatı...

Network’te 2 ürün ve üzerine yüzde 20 indirim kampanyası! 1 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Hazır giyimin tanınmış markalarından Network,  erkek ve kadın giyim dahil tüm ürün gruplarında yüzde 20 indirim kampanyası yapıyor.

NetWork outlet ayakkabılarda indirim zamanı! İşte 29 Eylül 2022 NetWork Fiyat Listesi!

Ofis giyim tarzına yönelik ürünleriyle dikkat çeken NetWork, yazlık, kışlık bir çok ayakkabı ve çizme modelinde indirime girdi. İşte NetWork’un indirimli fiyat listesi

NetWork ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim! Geç kalmadan tıkla! İşte 20 Eylül 2022 Network fiyat listesi

Seçtiği isimle öncelikle içinde bulunduğumuz bilgi ve teknoloji çağını simgeleyen Network, online satış mağazası üzerinden outlet ürünlerde yüzde 50 yakın indirim uyguluyor. İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi

Ağaoğlu My Home Maslak güncel fiyat!

Ağaoğlu My Home Maslak güncel fiyat listesi 662 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor...

Ağaoğlu My Newwork Ofis teslim tarihi!

Ağaoğlu My Newwork projesinde ofislerin metrekare birim satış fiyatı 6 bin 40 dolardan başlıyor. Projede 200 ofis yer alıyor...

My Newwork Ağaoğlu projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 40 dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Ataşehir'de yükseliyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan My Newwork projesi lokasyon olarak My Prestige ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir alanda yer alıyor.

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 6 bin 40 dolara!

Ataşehir'de hayata geçirilen Ağaoğlu My Newwork projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı KDV dahil 6 bin 40 dolardan başlıyor. Proje Ülker Sports Arena'ya yakın konumda yükseliyor.

Ataşehir My Newwork'te teslimler 2017'de!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen My Newwork'te teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Projede ofislerin metrekare fiyatı 6 bin 40 dolardan başlangıç gösteriyor.

Ağaoğlu My Newwork'te metrekaresi 6 bin dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Ataşehir'de inşa edilen My Newwork projesinde teslimlerin 2017'de yapılması planlanıyor. Projede ofislerin metrekare fiyatı 6 bin dolardan başlıyor.

Ataşehir Ağaoğlu My Newwork'te metrekaresi 5 bin 20 dolar!

Ofis büyüklüklerinin 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değiştiği Ataşehir Ağaoğlu My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 20 dolardan başlıyor.

my network fiyat listesi Haberi

my network fiyat listesi

Metrekare bazında ofis fiyatları 4 bin 430 dolardan başlangıç gösteren Ağaoğlu My Newwork projesi restoranlar, eğlence üniteleri, ofisler, sanat galerileri, mağazalar, tiyatrodan oluşuyor.


My Newwork Ataşehir Ağaoğlu iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Ağaoğlu My Prestige projesinin ve Fenerbahçe Ülker Sports Arena'nın yakınında bulunan My Newwork Ataşehir'de teslimler 2016 yılında gerçekleşiyor.


Ağaoğlu My Newwork projesinde yüzde 50 peşin ödeme yapıldığında 30 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Proje Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. 


My Newwork Ataşehir Ağaoğlu iletişim

Telefon: 444 6 777

Web: http://www.agaoglumynewwork.com/

Özge...