07 / 05 / 2024

MYM Ceylan Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

MYM Ceylan Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

MYM Ceylan Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ceylan, Yalçın Ceylan ve Mert Ceylan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi'nde kuruldu.

Bahçe Bahçeşehir'de yüzde 25 indirim ve 36 ay vade avantajıyla!

Bahçe Bahçeşehir projesi Bahçeşehir'de Mutlu İnşaat ve Ceylan Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede kişiye özel yüzde 25 indirim ve firma bünyesinde 36 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Bahçe Bahçeşehir'de konut fiyatları ne kadar? Bahçe Bahçeşehir'de hangi konut tipleri bulunuyor?

Mc Grup Elektrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mc Grup Elektrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Ceylan tarafından kuruldu.

Katre Bogaziçi Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Katre Bogaziçi Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Ceylan ve Hakan Saçık ortaklığında kuruldu.

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa;'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Ceylan ve İsmail Ceylan ortaklığında kuruldu.

Eva Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eva Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Murat Ceylan tarafından kuruldu.

Ceylan Mimari Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Mimari Yapı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mustafa Ceylan tarafından kuruldu.

Znm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Znm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Mehmet Ceylan tarafından kuruldu.

Mansio Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mansio Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de Ayhan Ceylan tarafından kuruldu.

Şah Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Şah Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi Fatih’te  500  bin TL sermaye bedeli  ile Ceylan Doğan tarafından kuruldu.

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Scope Yapı Ve Enjeksiyon Teknolojileri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scope Yapı Ve Enjeksiyon Teknolojileri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de   1 milyon TL sermaye bedeli Didem Ceylan Günal tarafından kuruldu.

Çanakkale Eceabat'taki riskli yapılar meclis gündeminde!

Çanakkale'nin Eceabat ilçesindeki riskli yapılara ve bölgedeki kentsel dönüşüm planının uygulanmasına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çanakkale Lapseki'deki riskli yapılar meclis gündeminde!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesindeki riskli yapılar ve bölgedeki kentsel dönüşüm planının uygulanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

MYM Ceylan Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

MYM Ceylan Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

MYM Ceylan Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ceylan, Yalçın Ceylan ve Mert Ceylan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi'nde kuruldu.


MYM Ceylan Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Şirket , yurt içi ve yurt dışında , her türlü yapı , tesis , inşaat işlerini , kendi adına , yahut müteahhit , taşeron sıfatlarıyla yapabilir veya emanet usulüyle başkalarına yaptırabilir. Bu konularla ilgili açılmış ihalelere katılabilir , sözleşmeler düzenleyebilir , yüklendiği işlerle ilgili taşeronluk anlaşmaları düzenleyebilir , üçüncü gerçek yahut tüzel kişiliklerce yüklenilmiş işlere , ortak , taşeron veya emanetçi sıfatıyla girebilir. 2-) Şirket , Türk Ticaret Kanunu mevzuatına uygun olmak kaydıyla , yurt içi ve yurt dışında her...