04 / 05 / 2024

N Aslan İnşaat adres 

N Aslan İnşaat adres 

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Naci Aslan taarfından kuruldu.

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aslan tarafından kuruldu.

Has Aslan İnşaat Elektrik Ve Makina Aksamları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aslan İnşaat Elektrik Ve Makina Aksamları Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gök tarafından kuruldu.

Sbr Aslan İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sbr Aslan İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400  bin TL sermaye bedeli ile Sabri   Aslan tarafından kuruldu.

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Naci Aslan taarfından kuruldu.

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Aslan ve Mehmet Kerem Gül ortaklığında kuruldu.

Ahmet Aslan İnşaat Orman Mamulleri Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Aslan İnşaat Orman Mamulleri Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aslan tarafından kuruldu.

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli Osman Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Arşın Mimarlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Mimarlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Medeni Aslan, Cemil Aslan, Erdal Aslan, Mehmet Sait Aslan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi'nde kuruldu.

Aslan Yılmaz: Manisa’nın acil imara ihtiyacı var!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Aslan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Dernek Başkanı Yılmaz, Manisa’nın acil imara ihtiyacı olduğunu söyledi.

Başaran Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Aslan tarafından 200 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Esenyurt, Selahaddin Eyyübi Mahallesi, Haliç Caddesi'nde kuruldu.

Hüseyin Aslan: İnşaat sektörü geriliyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türk ekonomisinin amiral gemisinin su aldığını belirterek “İnşaat sektörü git gide geriliyor. Bu azalış, inşaat ve istihdam açısından kötüye gidişi gösteriyor. Bir an önce önlem alınması gerekiyor”

MMA Aslan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMA Aslan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Tunç tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, Miralay Şefik Bey Sokak'ta kuruldu.

N Aslan İnşaat adres  Haberi

N Aslan İnşaat adres 

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Naci Aslan taarfından kuruldu.

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1- Kendi adına arazi, arsalar ve binalar satın almak, kendine veya başkalarına ait arsalar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak veya yaptırmak. Taşeronluk ve müteahhitlik hizmetlerinde bulunmak. Özel inşaat yapmak, bunları daire kat ve dükkan halinde satmak ya da kiraya vermek, inşaat taahhüdünde bulunmak ve her türlü inşaat malzemesi alıp satmak, her türlü inşaat işlerinde bulunmak; müstakil konut, iş yeri, iş merkezleri, alışveriş merkezi, okul, hastane, otopark, cami, fabrika, ticarethane, depolar, otel, motel, tatil köyü, spor tesisleri vb. inşa etmek, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve satmak. Türkiye sınırları içinde resmi ve...