29 / 04 / 2024

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi kuruldu!


Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aslan tarafından kuruldu.



Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aslan tarafından kuruldu.

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi konusu:
A- İNŞAAT a- Şirket her nevi inşaat işlerini yapar. b- Şirket her nevi inşaat, tadilat, tamirat işlerini yapar. B- MAKİNA a- Şirket her nevi makine endüstri malzemelerini üretir, satar. b- Şirket her nevi makinaları alır, satar. İthalatını ve ihracatını yapar. C- METAL a- Şirket her nevi metal ürünlerini alır, işler, satar. b- Şirket, metal ürünleri toptan ve perakende ticaretini yapar. D- HIRDAVAT a- Şirket her nevi tadilat malzemeleri, ofis gereçleri ve hırdavat malzemelerini alır, depolar. Toptan ve perakende ticaretini yapar. b- Şirket her nevi hırdavat malzelerinin ithalat ve ihracatını yapar. E- PLASTİK a- Şirket her nevi plastik malzemeyi hammaddeden işlemeye tabi tutar. b- Her türlü plastik ürünleri alır, işler ve satar. c- Şirket her nevi plastik malzemenin toptan ve perakende ticaretini yapar. d- Şirket plastik son kullanıcı ürünleri üretir. F- KİMYA a- Şirket her nevi kimyevi malzemeler üretir. b- Şirket, kimyevi malzemeleri toptan ve perakende alır, toptan ve perakende satar. c- Şirket her nevi kimyasal ürünün ithalat ve ihracatını yapar. d- Şirket, kimyevi maddelerin ham maddeden son kullanıcıya ulaşmasını sağlar. İşler, üretir, satar.
 


Geri Dön