28 / 04 / 2024

n residence nerede

n residence nerede

İstanbul'un yeni kavşak noktası Mahmutbey'de yer alan N Residence, şehir hayatını yaşamak isteyenler için tamamen 1+1 daire olarak tasarlandı. 12 kattan oluşan projede 96 bulunuyor.

Mahmutbey N Residence'ta 96 daire yer alıyor!

Toplam 12 kattan oluşan, 96 daire ve 9 mağazanın yer alacağı N Residence'ta; Lobby ve concierge hizmeti. fıtnes center, sauna, çocuk kulübü ve eğlence alanları gibi özellikler bulunacak.

N Residence'ın teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat'ın İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Nresidence projesinde daireler sahiplerine teslim ediliyor. . 10 katlı 3 blokta toplam 459 konuttan oluşan projede, 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor

N Residence'ta teslimler başladı!

Özyurtlar İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen Nresidence’da yaşam başladı. 10 katlı üç blokta toplam 459 konuttan oluşan projede 1+0 ve 1+1 daireler bulunuyor. Firma güne kadar 28 bin kişiyi ev sahibi yaptı.

Nanda Yapı'dan bekarlara özel ev!

Türkiye'de evlilik yaşı gitgide artarken, çalışan bekarlar artık daha konforlu bir yaşam istiyorlar. Lüks yaşamın yanı sıra ev işleriyle vakit kaybetmeyecekleri pratik bir hayatı da arzuluyorlar...

Merkez Residence nerede? Merkez Residence fiyat listesi!

Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence fiyat listesi haberimizde yer alıyor. EON İnşaat imzası taşıyan projede 220 adet konut bulunuyor. İşte Merkez Residence fiyat listesi ve konum bilgisi...

Merkez Residence nerede? Merkez Residence lokasyon bilgisi!

EON İnşaat imzasıyla yükselen Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi...

3S Kale Topaz Residence nerede?

3S Kale Topaz Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için ön talep toplanıyor...

Mavera Residence nerede? 

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa edilecek olan Mavera Residence projesinde lansman öncesi satışlar başladı. Peki Mavera Residence nerede? 

Fuzul Başak City Residence nerede?

Yarın ön satışa çıkacak olan Başakcity Boutique projesi Fuzul Grup tarafından hayata geçirildi. Peki Fuzul Başak City Residence nerede?

Onurlu Park Residence nerede?

Onurum İnşaat imzası taşıyan Onurlu Park Residence projesi 13 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 72 adet daireden meydana geliyor. Peki Onurlu Park Residence nerede?

Basın Ekspres Perola Residence nerede?

Three Sun imzasıyla hayata geçirilen Perola Residence projesi Aralık 2018 yılında tamamlanması planlanıyor. Peki Basın Ekspres Perola Residence nerede?

İdealtepe Panorama Residence nerede?

Toplam 35 adet daireden meydana gelen İdealtepe Panorama Residence projesi Safa İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki İdealtepe Panorama Residence nerede?

Teras Kule Kartal Residence nerede?

Ön talep toplanan Teras Kule Evleri'nde satışların yakın zamanda başlaması öngörülüyor. Proje Dap Yapı imzasıyla hayata geçirilecek. Peki Teras Kule Kartal Residence nerede?

Anatolium Marmara Residence nerede?

Anatolium Marmara Ofisleri Maya İnşaat ve Yılsan Holding imzası taşıyor. 3 ay içerisinde satışa çıkacak projedenin kiralanabilir alanı 60 bin metrekareden oluşuyor. Peki Anatolium Marmara Residence nerede?

İnanlar Terrace Koru Residence nerede?

Terrace Koru Evleri fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. İnanlar İnşaat imzası ile yükselen projede 30 ay vade avantajı sunuluyor. Peki İnanlar Terrace Koru Residence nerede?

Beyoğlu Elysium Soul Residence nerede?

Elysium Soul Beyoğlu'nda daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Proje 6 bin 610 metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Beyoğlu Elysium Soul Residence nerede?

Tual Adalar Residence nerede?

8 blok halinde inşa edilecek Tual Adalar'da daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Projenin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Peki Tual Adalar Residence nerede?

n residence nerede Haberi

n residence nerede


Mahmutbey'de Double Park Residence'ı tamamlayan Nanda Yapı, yine aynı lokasyonda yer alan yeni projesi N Residence'ın yapımına başladı. Toplam 12 kattan oluşan projede 96 daire ve 9 mağaza yer alacak. 13 bin 680 metrekare inşaat alanı bulunan projede dairelerin tamamı 1+1 olarak tasarlandı. N Residence'ta; lobby ve concierge hizmeti, fitnes center, sauna, çocuk kulübü, eğlence alanları...