18 / 07 / 2024

n towers havadan video

n towers havadan video

N Towers projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi 17 Ekim 2012 tarihinde görüntüledi

Bingöl Elmalı köyündeki hasar drone ile görüntülendi!

Bingöl'deki meydana gelen depremden etkilenen Yedisu ilçesinin Elmalı köyündeki hasar gören yapıların durumu havadan drone kamerasıyla kaydedildi.

3. Havalimanı’nın kulesi havadan görüntülendi!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak olan İstanbul 3. Havalimanı’nın ’Lale’ figüründen esinlenerek yapılan ’Hava Trafik Kontrol Kulesi havadan görüntülendi

Topkapı Sarayı'nın restorasyonu havadan görüntülendi!

Tarihinin en büyük restorasyonunu geçiren Topkapı Sarayı'ndaki çalışmalar havadan görüntülendi.

Avrasya Tüneli projesinde son 50 gün!

Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan 'Avrasya Tüneli Projesi', açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Projede yolların büyük bir kısmının kaba inşaatı biterken, bir kısmında da çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.

Mahmutbey gişelerine yılda en az 150 milyon dolar bırakılıyor!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Mahmutbey gişelerinin kalkacağını ancak havadan okuma yöntemiyle ücret alınmaya devam edeceğini söyledi.

Mardin'de 200 bina uzaktan imha edilecek!

Mardin'de 6 mahallede PKK’nın hücre, revir, cephanelik, mühimmat ve yaşamsal malzeme deposu olarak kullandığı 200’e yakın bina belirlendiği, bu noktaların hem havadan hem de karadan noktasal yer tespitinin yapıldığı da ifade edildi.

İEB İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İEB İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İnan Bingöl tarafından 200 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1069.Sokak N Towers'da kuruldu.

Layal İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Layal İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Tarek Khassara tarafından 200 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1069. Sokak N Towers Sitesi'nde kuruldu.

Kentsel dönüşüme havadan takip!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı; kaçak yapılaşmayı önlemek, kentsel dönüşüm alanlarının takibini yapmak ve Mühendislik çalışmalarına veri desteği hazırlamak adına havadan takip projesi kaçak yapıları havadan belirleyecek.

Muğla'da orman yangını çıktı!

Muğla'nın Milas ilçesinde orman yangını çıktı. Milas ilçesinde başlayan orman yangınına, havadan 2 uçak, 5 helikopter, karadan 10 arazöz ve 50 orman işçisiyle müdahale ediliyor.

Özyurtlar Ntown nerede inşa ediliyor?

N Towers projesinin etabı olarak 3 bloktan meydana gelen Özyurtlar Ntown nerede inşa ediliyor sorusuna İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde cevabı veriliyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor...

NTown'da 159 bin TL'ye 1+1 daire! Hemen teslim!

N Towers projesinin etabı olarak hayata geçirilen NTown projesi, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Fiyatların 159 bin TL'den başlangıç göterdiği projede peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor...

Manisa'da orman yangın tatbikatı yapıldı!

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından orman yangınlarıyla mücadele çalışmaları kapsamında Manisa'da tatbikat yapıldı. Senaryo gereği ormanlık alandaki yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındıktan sonra söndürüldü...

n towers havadan video Haberi

n towers havadan video


N Towers projesinin havadan görüntüleri için...