27 / 04 / 2024

Özyurtlar Ntown nerede inşa ediliyor?

Özyurtlar Ntown nerede inşa ediliyor?

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: Ntown

N Towers projesinin etabı olarak 3 bloktan meydana gelen Özyurtlar Ntown nerede inşa ediliyor sorusuna İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde cevabı veriliyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor...



Satış sürecine devam edilen Özyurtlar  Ntown  nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtından önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Özyurtlar İnşaat Ntown projesi lokasyon olarak; Atatürk Havaalanı’na 15, okula 3, AVM'ye 1, toplu taşımaya 3, hastaneye 2 ve belediyeye 1 dakika mesafede hayata geçiriliyor. 


Banka kredisi ile ödeme yapılan Özyurtlar Ntown nerede inşa ediliyor sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Esenyurt deniliyor. Proje, Ntowers projesinin etabı olarak yükseliyor. 


Özyurtlar Ntown nerede inşa ediliyor?


Konutların alanlarının 62 metrekareden başlayıp, 109 metrekareye kadar yükseldiği Ntown Esenyurt Evleri'nde peşin ve banka kredili ödemelere özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Esenyurt N Town projesinin sosyal donatı alanları arasında; avm, cafeler, restoranlar, otopark, güvenlik, şehir parkları, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları mevcut. 


Özyurtlar Ntown nerede inşa ediliyor?


Özyurtlar Ntown nerede inşa ediliyor?


Ntown Residence Özyurtlar satış ofisi

Telefon: 444 40 27-0850 460 27 27

Web Adresi: http://www.n-town.net/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön