10 / 05 / 2024

Özyurtlar Ntown nerede inşa ediliyor

Özyurtlar Ntown nerede inşa ediliyor

N Towers projesinin etabı olarak 3 bloktan meydana gelen Özyurtlar Ntown nerede inşa ediliyor sorusuna İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde cevabı veriliyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor...

Ödül İstanbul nerede?

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ödül İstanbul projesinde 1+1 daireler 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki proje nerede yer alıyor?

NCadde Ateş Corner nerede?

Özyurtlar İnşaat projesi olan NCadde Ateş Corner 15 ay sonra teslim edilecek. 300 adet öğrenci evi ve 18 adet ticari birimden meydana gelen NCadde Ateş Corner nerede?

Esenyurt Özyurtlar Bahaş nerede?

1.608 adet konut ve 125 dükkandan oluşan Esenyurt Özyurtlar Bahaş projesi, 73 bin 690 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Peki, Esenyurt Özyurtlar Bahaş nerede?

Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesi nerede?

1.608 adet konut ve 125 dükkandan meydana gelen Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesi 4-20 katlı 10 blok şeklinde inşa edilecek. Peki Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesi nerede?

Nlogo İstanbul Özyurtlar nerede?

Nlogo İstanbul Residence'de daire fiyatları 171 bin TL'den başlıyor. Peşinde yüzde 15 indirim yapılan projede çeşitli sosyal imkanlar yer alıyor. Peki Nlogo İstanbul Özyurtlar nerede?

Özyurtlar İnşaat yeni projesini nerede yapacak?

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, yaz durgunluğu yaşamıyor.

Bahçeşehir New Özyurtlar nerede?

Bahçeşehir New Özyurtlar projesinde 98 adet daire ve 6 adet dükkan da yer alıyor. Proje Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Bahçeşehir New Özyurtlar nerede?

New Bahçeşehir nerede?

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen New Bahçeşehir projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki New Bahçeşehir nerede?

Özyurtlar NTown satılık daire!

Özyurtlar NTown satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 3 blok halinde yükselen projede teslimler hemen yapılıyor.

Özyurtlar 4 projesini erken teslim ediyor!

Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat yeni yılda erken teslimlere hazırlanıyor. Şirket, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projeleri yeni yılın ilk aylarında sahipleriyle buluşturmayı planlıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın projelerinde erken teslim!

Özyurtlar İnşaat'ın, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde hayat yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Özyurtlar bu dört büyük projesi ile 10 bin konut üretme hedefine yaklaşıyor..

Özyurtlar'dan erken teslim 4 proje!

Özyurtlar 4 projeyi erken teslim ediyor. İstanbul'un hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt'ta inşa edilen bu dört projeden Ncity Esenyurt 528, Nmerkez 564, Nşehir 678 ve Ntown ise 72 konuttan oluşuyor.

Özyurtlar İnşaat 4 projenin teslimine hazırlanıyor!

2014'te Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat, yapımını tamamladığı dört büyük projesini, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor.

Özyurtlar Ntown nerede inşa ediliyor Haberi

Özyurtlar Ntown nerede inşa ediliyor

Satış sürecine devam edilen Özyurtlar Ntown nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtından önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Özyurtlar İnşaat Ntown projesi lokasyon olarak; Atatürk Havaalanı’na 15, okula 3, AVM'ye 1, toplu taşımaya 3, hastaneye 2 ve belediyeye 1 dakika mesafede hayata geçiriliyor. 


Banka kredisi ile ödeme yapılan Özyurtlar Ntown nerede inşa ediliyor sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Esenyurt deniliyor. Proje, Ntowers projesinin etabı olarak yükseliyor. 



Konutların alanlarının 62 metrekareden başlayıp, 109 metrekareye kadar yükseldiği Ntown Esenyurt Evleri'nde peşin ve banka kredili ödemelere özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Esenyurt N Town projesinin sosyal donatı alanları arasında; avm, cafeler, restoranlar, otopark, güvenlik, şehir parkları, çocuk...