10 / 05 / 2024

N Turan İnşaat Limited Şirketi

N Turan İnşaat Limited Şirketi

N Turan İnşaat Limited Şirketi, Nurullah Turan tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Büyükçekmece, Alkent 2000,Y.Gül Bulvarı, Pelikan Hill Sitesi'nde kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 100 puanın üzerine çıktı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Ağustos ayında yeniden 100 puanın üzerine çıktı. 2016 yılı Haziran ayında 100 puanın altına düşen endeks böylece kayıplarını telafi etti. Bileşik Endeksi oluşturan Faaliyet, Güven ve Beklenti Endeksleri de Ağustos ayında yükseldi.

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi!

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi. Turan,12 milyon 500 bin TL sermaye bedeliyle bugün AOT Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi'ni kurdu.

İnşaat sektörünün milli gelirdeki payı yüzde 30'a ulaştı!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan inşaat sektörünü değerlendirdi. Sektörün milli gelir içindeki payının yüzde 30'a ulaştığını bilgisini verdi.

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

Çimtaş'ın acı günü! Turan Cankurtaran vefat etti!

Çimtaş Ningbo Genel Müdürü Münir Cankurtaran'ın babası Turan Cankurtaran vefat etti. Enka İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Ergün Turan YBÜ Esenboğa Külliyesi'nin inşaatını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, inşaatı devam eden Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi'nin şantiyesini Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Metin Doğan ile birlikte ziyaret etti.

Ergün Turan: İnşaat sektörü ileriye gitmeli!

SABAH gazetesinin düzenlediği 'Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın ardından Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak'ın ev sahipliğinde inşaat sektörünün dev isimleri akşam yemeğinde bir araya geldi.

Kadir Turan İnşaat Tadilat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadir Turan İnşaat Tadilat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Turan tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi, Yüzyıl Sokak'ta kuruldu.

Ergün Turan Esenboğa Külliyesi'nin inşaatını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, inşaatı hızla devam eden Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi’nde incelemelerde bulundu. Turan Ankara Mamak Anayurt Gülseren Mahallesi’nde inşa edilen konutları ziyaret etti.

N Turan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

N Turan İnşaat Limited Şirketi, Nurullah Turan tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Büyükçekmece, Alkent 2000,Y.Gül Bulvarı, Pelikan Hill Sitesi'nde kuruldu.

Tubin İnşaat'ın acı günü! M.Turan Büyükşahin vefat etti!

Tubin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Turan Büyükşahin 27 Mayıs 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi 28 Mayıs 2015 tarihinde (bugün) Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Gölbaşı Asri mezarlığına defnedilecek...

Ergün Turan: İnşaat sektörüne gözümüz gibi bakmalıyız!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "İnşaat sektöründeki hadise çok geniş ve hızlı şekilde katmanlara ulaşan bir sektör. Ekonomik büyüme olduğunda itici güç olarak ortaya çıkıyor. İnşaat sektörüne gözümüz gibi bakmalıyız" diye konuştu.

N Turan İnşaat Limited Şirketi Haberi

N Turan İnşaat Limited Şirketi

N Turan İnşaat Limited Şirketi, Nurullah Turan tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Büyükçekmece, Alkent 2000,Y.Gül Bulvarı, Pelikan Hill Sitesi'nde kuruldu.


N Turan İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1)Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane,endüstri tesisleri,santraller trafo merkezleri telefon telgraf,enerji nakil hat ve tesisleri ile her türlü telekominikasyon tesislerinin  inşaat projelerini hazırlamak ve inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait  arsa ve araziler  üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında hertürlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt,proje tesisat ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,prefabrik inşaat ve meskenler,iş hanları,fabrikalar,yollar baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri  ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek,yapmak yaptırmak ve bunları satmak,kiraya vermek 2)Resmi ve özel kamu kurum ve...