11 / 05 / 2024

N Ünal Otomotiv İnşaat yapı

N Ünal Otomotiv İnşaat yapı

N Ünal Otomotiv İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Vedat Ünal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da kuruldu

Önallar Group İnşaat Otomotiv Ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önallar Group İnşaat Otomotiv Ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Cihan Önal tarafından kuruldu.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Garip Gözaydın tarafından kuruldu.

Matrah düzenlemesi otomobil satışlarını vurdu! Otomotiv sektöründe hem sıfır hem ikinci el satışlar durdu!

Matrah indiriminde tarihin verilmesiyle otomotiv sektöründe son dakika gelişmeleri yaşanmaya başladı. Dün piyasada satışlar durma noktasına geldi. İşte ayrıntılar...

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Artan fiyatlar otomotiv satışlarını etkiledi! Otomotiv satışlarında yüzde 8.5 düşüş!

Otomotiv satışları, 2022 Ocak-Ağustos döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 8.5 gerileme ile 458 bin 446 adet olarak gerçekleşti. Yerli üretim araç satışı 198 bin 561 adet, ithal araç satışı ise 259 bin 885 adet olarak kaydedildi.

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Koray Ergün tarafından kuruldu.

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Kadir Gökhanoğlu ve Ünal Gökhanoğlu ortaklığında kuruldu.

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

Hisseli mülklerde hissedarların önalım hakkı kaç aydır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde hisseli mülklerde hissedarların önalım hakkını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in merak edilen konuyla ilgili o yazısı...

Rva Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Rva Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret  Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yusuf Önal tarafından kuruldu.

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Öztürk tarafından kuruldu.

N Ünal Otomotiv İnşaat yapı Haberi

N Ünal Otomotiv İnşaat yapı

N Ünal Otomotiv İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Vedat Ünal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da kuruldu. N Ünal Otomotiv İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


N Ünal Otomotiv İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Fecir Sokak, Balcı İşmerkezi, No:1 Kat:3...