23 / 07 / 2024

Nabi Avcıdan hastane incelemesi

Nabi Avcıdan hastane incelemesi

Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı, yapımı süren Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatını gezerek çalışmaları inceledi, ilgililerden bilgi aldı.

Dolar o tarihte 10 TL olacak! Ünlü ekonomistten beyin yakan açıklama! Son dakika bombası! Bakmayan çok pişman olacak

Son dakika dolar kuru 18,67 TL seviyesinden işlem görüyor. 19 TL sınırına doğru giden dolar için beyin yakan '' 10 TL'' açıklaması Ekonomist Engin Avcı'dan geldi. 

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

Kantarcı Avcı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kantarcı Avcı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ece Avcı tarafından kuruldu.

Eskişehir Millet Bahçesi'nde sona geliniyor!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, "Türk Dünyası Kültür Ajansı olarak stadyum yerine yapılaşmaya açmadan büyük bir rekreasyon alanı millet bahçesi yapacağımızı 2014 yılında söylediğimizde pek inandırıcı gelmemişti ama bugün eser ortaya çıkıyor" dedi. 

İGA’dan hastane yatırımcısına davet!

Üçüncü pistini geçtiğimiz hafta hizmete açan İGA, sağlık turizmi için çalışmalara başladı. İGA CEO’su Samsunlu, havalimanının hemen yakınında 400 bin metrekare alan üzerine hastane, poliklinik ve sağlık acentalığı yapabilecek projelere altyapı fırsatı sunduklarını açıkladı.

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Öztürk tarafından açıldı.

Kerasus Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Kerasus Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Caner Henden tarafından kuruldu.

Bozdağlar Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Bozdağlar Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bozoğlu tarafından kuruldu.

His Danışmanlık Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

His Danışmanlık Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hünkar Çetindere tarafından kuruldu.

Vision Property Gayrimenkul Tekstil ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vision Property Gayrimenkul Tekstil ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mine Köybaşı tarafından kuruldu.

Avcılar'da üç yapıdan biri yenilenmeli!

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, ilçedeki her üç yapıdan birinin yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini ifade etti...

ND Danışmanlık Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

ND Danışmanlık Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Nimetullah Demir tarafından kuruldu.

Nabi Avcıdan hastane incelemesi Haberi

Nabi Avcıdan hastane incelemesi


Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı, yapımı süren Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatını gezerek çalışmaları inceledi, ilgililerden bilgi aldı. Uluönder Mahallesi’ndeki mevcut hastaneye gelen Bakan Avcı, hastane yöneticileri ve yetkililer ile görüştü. Daha sonra yapımı süren Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatını gezen Bakan Avcı, inşaat yetkilileri ile bir araya gelerek sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Seyhan Fidan, Bakan Avcı’ya hastanenin tamamlandığında nasıl olacağını anlattı. Bakan Avcı, Eskişehir’in sağlık alanında bölge illere hizmet vereceğini belirterek, Yunus Emre Devlet Hastanesi’nin açılışının önümüzdeki yıl yapılacağını söyledi. Bakan Avcıi “Şehir hastaneleri bölgeye hizmet verecek şekilde planlanıyor. Eskişehir gerek şehir hastanesiyle, gerek Yunus Emre Hastanesiyle, Osmangazi Üniversitesi Hastanesiyle bir merkez oldu. Osmangazi Üniversitesinde Nöroloji İnme Merkezimiz var....