06 / 05 / 2024

Nader Esmaıl Rastegar Djavahery

Nader Esmaıl Rastegar Djavahery

Zencan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Nader Esmaıl Rastegar Djavahery Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de Tasvire Han Cağaloğlu'nda kuruldu.

Tarihi Leman Esma Kasay Han 229 milyon liraya satılığa çıkarıldı

Osmanlı’da saray doktorluğu yapan Nuri Kenan Paşa tarafından inşa ettirilen ve o dönem muayenehane olarak kullanılan Leman Esma Kasay Han 229 milyon liraya satılığa çıkarıldı. Aynı han için geçtiğimiz yıl da 120 milyon lira fiyat biçilmişti.

Eurasıa Modern Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eurasıa Modern Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da Esmaıl Alzubaıtı tarafından kuruldu.

Şumukh Gayrimenkul Pazarlama Turizm Kargo Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şumukh Gayrimenkul Pazarlama Turizm Kargo Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Esmaıl Alı E. Al-Harazı tarafından kuruldu.

Mega Zero Kelvin İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Zero Kelvin İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kareem Esmaıl tarafından kuruldu.

Çamlıca Camisi'ne nano kubbe!

İç düzenleme çalışmalarının başladığı Çamlıca Camisi'nin 72 metrelik kubbesinin göbeğine nano teknolojiyle kaplanmış çelikten harflerle Allah lafzı, etrafında da aynı teknolojiyle Esma-ül Hüsna ve Fetih Suresi yazılacak.

WaterGarden İstanbul, Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı!

Mehmet Ziylan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın lansmanının ardından bu kez de sektöre yönelik geniş katılımlı özel bir geceyle WaterGarden İstanbul projesi Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı.

2000 yılında Esma Sultan Yalısı restore edilecekmiş!

Ortaköy sahilindeki sadece dış cephesinin duvarları ayakta kalan Esma Sultan Yalısı, 2000 yılında sahibi The Marmara İstanbul Oteli tarafından restore edilecekmiş. Yalının restorasyonu 1.5 milyon dolara gerçekleşecekmiş.

1997 yılında Esma Sultan Yalısı kongre merkezi olacakmış!

1997 yılında Ortaköy'deki tarihi Esma Sultan Yalısı 400 kişilik kongre ve toplantı salonu olacakmış. Geçirdiği yangın sonrasında sadece dış duvarları kalan yalı, 4-5 milyon dolara mal olacak projeyle tekrar kullanılacakmış.

Uşak'ta asansör kazası: 1 ölü!

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 2. Banaz Sokak 16 numarada yaşayan Murat Kahraman (64) ile eşi Esma Kahraman (61) evin dış bölümünde yük taşımak için kurulan asansörle ikinci kattaki evlerine çıkmak istedi.

Zencan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zencan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Nader Esmaıl Rastegar Djavahery Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de Tasvire Han Cağaloğlu'nda kuruldu.

Jorey Turizm Gayrimenkul Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jorey Turizm Gayrimenkul Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Nader Baranbou tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül'de Fatih, Melek Hatun Mahallesi, Selamağası Sokak, No:24/A'da kuruldu.

Açılışı Wozniacki yapacak!

TEB BNP Paribas İstanbul Cup yarın başlayacak. Turnuvada mücadele edecek tenisçilerden Danimarkalı Wozniacki bugün Esma Sultan Yalısında Türk tenisçi İpek Soylu ile bir gösteri maçı yaparak açılışı yapacak.

7. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması ödül töreni 15 Nisan'da düzenlenecek!

7. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’ nın ödül töreni 15 Nisan 2014 Salı günü Esma Sultan Yalısı’ nda yapılacak. Ekonomi Bakanı Sn. Nihat Zeybekçi’nin katılımıyla düzenlenecek...

Nader Esmaıl Rastegar Djavahery Haberi

Nader Esmaıl Rastegar Djavahery


Zencan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Nader Esmaıl Rastegar Djavahery Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de kuruldu.


Zencan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat Emlak Müşavirliği a- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, alışveriş merkezleri (AVM), marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, iş yeri, arsa arazi gibi gayrimenkulleri, almak, satmak, satın almak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkartmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerinde irtifak, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyetin tesis etmek. b- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane, alışveriş...