30 / 04 / 2024

nafia karabulut

nafia karabulut

Karabulut, evinin yanındaki sokağın kendisine ait olduğunu öğrendi. Kolları sıvayan yaşlı kadın, yola duvar ördü. Vatandaş ise mağdur oldu.

İzmir İnciraltı'ndaki toprak sahiplerine önemli uyarı: Hisseli tapusu olanlar beraber hareket etmeli!

İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut yaptığı açıklamada 18 Uygulama sürecinin yakında başlayacağını anımsatarak, toprak sahiplerine önemli uyarılar yaptı. İşte Tayfun Karabulut'un o açıklamaları...

Krbulut İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krbulut İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 650 bin TL sermaye bedeli ile Alpay Karabulut tarafından kuruldu.

Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği villa yıkıldı!

Türkiye’yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği Bahçeşehir'deki villa kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. 

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi kuruldu!

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Karabulut tarafından kuruldu.

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Karabulut tarafından kuruldu.

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Karabulut, Mesut Dayıoğlu ve Serhat Şahin ortaklığında kuruldu.

Maxwell Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maxwell Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabulut tarafından kuruldu.

Apr Proje Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Apr Proje Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabulut tarafından kuruldu.

Tokiş Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tokiş Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gürkan Karabulut tarafından kuruldu.

Hakb İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakb İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karabulut tarafından kuruldu.

Güneybatı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneybatı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Bora Karabulut tarafından kuruldu.

Astia Yapı Enerji Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astia Yapı Enerji Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de KAdir Ardal ve Ramazan Karabulut ortaklığında kuruldu.

Nefer İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefer İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Celal Doğan ve İbrahim Mert Karabulut ortaklığında kuruldu.

nafia karabulut Haberi

nafia karabulut

Denizli'de, Nafia Karabulut (73) evinin bitişiğindeki sokağın bir bölümünün tapusunun kendisine ait olduğunu iddia ederek, duvar ördüğü yolu ulaşıma kapattı. 


Sevindik Mahallesi 2321/1 sokakta yaşayan Nafia Karabulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, evinin büyüklüğünün ne kadar olduğunu öğrenmek için 1,5 yıl önce Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ne müracaat ettiğini belirterek, "Müdürlükten bana "149 metrekare yerin var. Bunun 82 metrekaresine ev yapmışsın. Geri kalanı alabilirsin" dediler. Ekipler geldi, ölçtü ve "burası senin yerin" dediler. Ben buna güvenerek duvar ördüm" dedi. 


Tapusunun olduğu bölgeye duvar ördürerek, yolu araç trafiğine kapatan Karabulut, duvarla ördüğü alana odun ve kömür koyacağını belirtti. 


Mahalle sakinlerinden Bayram Yılmaz ise yola duvar örülmesinin şaşkınlığını yaşadıklarını söyledi. Sokağa itfaiye ile ambulansın bile giremeyeceğini, bölge halkının büyük zorluk yaşadığını ifade eden Yılmaz, "16 yıldır burada...