02 / 05 / 2024

nail olpak müsiad

nail olpak müsiad

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak kimdir? Nail Olpak, ne zamandan beri MÜSİAD Genel Başkanı olarak görev alıyor? İşte MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak 'ın biyografisi..

MÜSİAD Sinop Temsilciliği açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Sinop Temsilciliğinin açılış törenine katılmak için geldiği Sinop'ta, Vali Yavuz Selim Köşger ile Belediye Başkanı Baki Ergül'ü makamlarında ziyaret etti...

Türk müteahhitlere kamu ihalelerinde öncelik talebi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, "Türk müteahhit ve müşavirlik firmalarının Irak'ın altyapı, hastane, okul, kamu binaları gibi projelerinde daha fazla yer almaları için, rekabet şartları içinde, pozitif ayrımcılık talebimizin olduğunu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Letonya'daki konut projeleri Türk müteahhitlere emanet edilebilir!

DEİK Başkanı Nail Olpak, Letonya'da hayata geçecek olan konut projelerinde Türk müteahhitlerle iş birliği yapılabileceğini açıkladı. 

Türk müteahhitlere Moldova'da güven tam!

DEİK Başkanı Nail Olpak, "Türk müteahhit firmalarının Moldova'da gerçekleştirdikleri projelerde kaliteli ve zamanında iş yapma konusundaki bilinirlikleri ve güvenirlikleri yüksek" dedi...

Nail Olpak: Faizlerdeki iyileşme gayrimenkul sektörünü olumlu etkileyecek!

DEİK Başkanı Nail Olpak yaptığı açıklamada "Faizlerdeki yükselmenin bütün sektörlerle birlikte gayrimenkul sektöründe de yansımalarını geçtiğimiz yıl negatif olarak gördük. Faizlerdeki hızlı iyileşme ile sektör üzerinde çok daha olumlu kalıcı etkilerin olacağına inananlardan biriyim" dedi.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

MÜSİAD Ankara’da toplandı! 

MÜSİAD Ankara’da düzenlenen bilgilendirme toplantılarının bu haftaki konuğu Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım oldu. 

MÜSİAD İzmir'den imar barışı toplantısı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, “imar barışı” toplantısı düzenledi. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

MÜSİAD Suriye'de ticaret merkezi ve ofis açacak!

MÜSİAD, Suriye'de ticaretin geliştirilmesi ve insanların rahata kavuşması için ticaret merkezi ve şube açacak. Derneğin Yurt Dışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı İbrahim Uyar, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

MÜSİAD'ın proje ve faaliyetleri!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), küresel vizyon çerçevesinde yurt dışındaki ağını genişletmeye devam ediyor. MÜSİAD,  temsil edildiği tüm coğrafyalarda teşkilatlanma çalışmaları ve işbirliği anlaşmalarına imza atıyor.

MÜSİAD Hessen, Almanya'da İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi, 21-22 Nisan tarihlerinde Almanya'nın Offenbach kentinde İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek...

MÜSİAD'dan mobilyada KDV indirim talebi!

MÜSİAD Dayanıklı Tüketim Malları, Mobilya ve Orman Ürünleri Sektör Kurulu Başkanı Ata: "KDV indiriminin, mobilya sektörünün ötesinde ekonomimize sağladığı katkılar göz önünde bulundurularak yeniden gündeme getirilmesi gerektiğine inanıyoruz" dedi.

Türk müteahhitlerin yeni pazarı Sahraaltı Afrika!

Nail Olpak, Türk müteahhitlik sektörünün orta vadede Sahraaltı Afrika’yı yeni hedef pazar olarak belirlemiş gibi göründüğünü söyledi..

nail olpak müsiad Haberi

nail olpak müsiad

Nail Olpak kimdir?

Nail Olpak, 1961 yılında Burdur'da İbecik köyünde doğmuştur. Babası Halil Olpak’dır. İlkokul’u Muğla-Dalaman’da okudu. Ortaokul’u yatılı olarak Aydın-Nazilli’de bitirdikten sonra, Ardından Aydın Lisesi’nde yatılı okudu, 1977 yılında mezun oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Bölümü’nden mezun oldu. Mezuniyetinden sonra yüksek lisansını enerji alanında yaptı. 


İş hayatına 1983 yılında Umar A.Ş.’de mühendis olarak atıldı. Ardından Beko Dikiş Makinaları üretiminde Fabrika Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 1989 yılında Cankurtaran Holding şirketlerinden Esem Elektrik Sayaçları A.Ş.’de Proje Müdürü olarak işe başladı. Aynı grupta 17 yıl görev yaptı. Bu dönemde dünyanın sayılı firmalarından Siemens, Molveno, Ave, Adidas, Arena, Fila, Tefal, Rowenta, vb kuruluşlar ile ortaklık, lisanslı üretimler, yurtiçi ve dışında ticari faaliyetler yaparak çok iyi bir kariyer edindi.


2005 yılında kendi arzusu ile Cankurtaran Holding...