20 / 05 / 2024

Naim Özkazanç özka inşaat

Naim Özkazanç özka inşaat

Özka İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Naim Özkazanç, geçirmiş olduğu ani rahatsızlık sonucu 19 Şubat 2015 tarihinde vefat etti. Özkazanç için Özka İnşaat taziye ilanı yayınlattı..

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Celil Karali tarafından kuruldu.

Mehmet Hilmi Özkazanç Kimdir? Mehmet Hilmi Özkazanç nereden mezundur?

Mehmet Hilmi Özkazanç ne iş yapıyor? Mehmet Hilmi Özkazanç’ın mesleği nedir? Mehmet Hilmi Özkazanç nereden mezundur? İşte detaylar!

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Şakar tarafından kuruldu.

Özka Global Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Global Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Özcan tarafından kuruldu.

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Özkaya tarafından kuruldu.

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Doğukan Demirci tarafından kuruldu.

Özka Nakliye Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Özka Nakliye Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi Sultangazi’de 5 milyon 700 bin TL bedelle Mehmet Hasan Kapan tarafından açıldı.

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın açılıyor!

Sultanbeyli'de yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılıyor.

Özka Siyah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Siyah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilgin Ayışık tarafından kuruldu. 

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamladı.

Naim Özkazanç özka inşaat Haberi

Naim Özkazanç özka inşaat

Özka İnşaat'ın kurucularından olan ve aynı zamanda şirket Yönetim Kurulu Üyesi olan Naim Özkazanç, 19 Şubat 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi 20 Şubat 2015 tarihinde Yeniköy Kabristanlığı'na defnedildi. Özkazanç'ın vefatı için Özka İnşaat taziye ilanı...