17 / 05 / 2024

naim ve feride gün çifti

naim ve feride gün çifti

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde yaşayan bir çift, ısınma sorunu yaşadıkları 150 metrekare büyüklüğündeki apartman dairesinden vazgeçerek, oğullarının kendileri için inşa ettiği '' saman evde " yaşıyor...

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Feride Usta tarafından kuruldu.

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Feride Usta tarafından kuruldu.

Alcyapı inşaat demir çelik elektronik plastik ham madde nakliye ve mobilya ticaret ltd.şti. kuruldu!

Alcyapı inşaat demir çelik elektronik plastik ham madde nakliye ve mobilya ticaret ltd.şti. Başakşehir’de Naim Çiftçi tarafından kuruldu.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi  Bahçelievler’de   8 milyon TL sermaye bedeli ile Naim    Gençoğlu Şirketi tarafından kuruldu.

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi  Bahçelievler’de  8 milyon TL sermaye bedeli Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

Kazdal Grup Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazdal Grup Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Feride Kazdal tarafından kuruldu.

Dcc Rayem Altyapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dcc Rayem Altyapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Yıldız, Koray Batur, Brışcan Yıldız, Naim Yıldız ve Sıtkı Atilla Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Emekli çiftten Sivas Merkez Camii ve Külliyesi inşaatına 5 milyon TL bağış!

Sivas'ta inşa edilen Merkez Camii ve Külliyesi'ne emekli Feyzullah-Feride Muntazam çiftinden 5 milyon 300 bin lira bağış geldi. 

Sığmazlar Yapı İnşaat Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sığmazlar Yapı İnşaat Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Yalçın, Naim Kaçmaz, Orhan Şit ve Uğur Varan ortaklığında kuruldu.

Promise Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promise Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Naim Kağıtçı tarafından kuruldu.

Pages Safahat Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pages Safahat Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Naim Ahmed Momani ve Y.A.J. Mustafa Qaddoum tarafından kuruldu. 

naim ve feride gün çifti Haberi

naim ve feride gün çifti

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde yaşayan bir çift, ısınma sorunu yaşadıkları 150 metrekare genişliğindeki konutlarından vazgeçerek, oğullarının kendileri için Uludağ'ın eteklerine inşa ettiği ''saman evde'' yaşıyor.


İlçede yaşayan Naim ve Feride Gün çifti, yaklaşık 4 yıl önce oğulları Mehmet Gün'e büyük evde sıkıntı çektiklerini ve ısınma sorunu yaşadıklarını bildirmiş. 


Mehmet Gün de internette araştırma yaptıktan sonra anne ve babasına samandan ev yapacağını söyleyip, Uludağ eteklerinde bulunan Muratlı köyünde evin inşası için kollarını sıvamış. 


Gün, ev yapımı için 160 balya saman kullandıktan sonra, evi çamurla sıvayıp daha sonra dış cepheyi, ince taş ve içini de alçıyla sıvamış. Ardından evin zemini için de laminant parke, üstünü de esnek bir çatı kaplaması malzemesi olan şıngıl ile yapılmış.


Baba Naim Gün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saman evi duyduklarında tereddüt...