09 / 05 / 2024

Nak Yapı adres 

Nak Yapı adres 

Nak Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 330 bin TL sermaye bedeli ile Nurbay Akıncı ve Mehmet Akıncı ortaklığında kuruldu.

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. açıldı!

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. bugün Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Önder Sönmez ve Nurettin Sönmez ortaklığında açıldı.

3gen Yapı Malzemeleri Pazarlama ve Emlak İnşaat Taahhüt hafriyat Nak. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı! 

3gen Yapı Malzemeleri Pazarlama ve Emlak İnşaat Taahhüt hafriyat Nak. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi Maltepe’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Gözay  Tepekesici tarafından açıldı. 

Nak Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nak Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 330 bin TL sermaye bedeli ile Nurbay Akıncı ve Mehmet Akıncı ortaklığında kuruldu.

Paralel Yapı'nın eski yöneticisi Taner Nakıboğlu'na 15 yıl hapis cezası!

Paralel Yapı'nın eski yönetim kurulu başkanı ve Naksan Holding'in eski yönetim kurulu üyesi Taner Nakıboğlu, Gaziantep'teki FETÖ davasında 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Muğla Büyükşehir'den doğal yaşam alanlı barınak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi kentte 40 dönüm arazi üzerinde modern, doğal yaşam alanlı barınak yapıyor.

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri!

Ön talep toplanan Yeni Yapı Alibeyköy projesi 362 konut ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri...

Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri!

Topuzlar Yapı imzası taşıyan Mavera Ahsen projesi aile konseptinde dizayn edildi. 6 katlı 2 blok şeklinde yükselen Mavera Ahsen projesinde 169 konut ve 3 ticari alan bulunuyor. İşte Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri...

Suriye'de sığınak yapımı hız kazandı!

Suriye'de muhaliflerin kontrolünde bulunan bölgelerde yaşayan ve ateşkesten umudunu kesen halk, Beşşar Esed rejimi ve müttefiklerinin bombardımanından korunmak için sığınak yapımına yöneliyor.

Ozan Tüzün: Binalarda sığınak yapılmıyor!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün, binalarda sığınak olarak projelerin yapıldığını ancak, projenin dışında bina içerisine sığınakların yapılmadığını söyledi.

TOKİ'den Bilhan İnşaat'a 1 yıl ihale yasağı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bilhan Nak. Yapı Malz. İnş. Şti.'ye 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nak Yapı adres  Haberi

Nak Yapı adres 

Nak Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 330 bin TL sermaye bedeli ile Nurbay Akıncı ve Mehmet Akıncı ortaklığında kuruldu.

Nak Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Adres: Sülüntepe Mah.Mevlana Cd.Sedef Ap.B Blok N.42 İç Kapı N.1...