02 / 05 / 2024

Nako arazisi Akzirve Gayrimenkul satışı ne oldu

Nako arazisi Akzirve Gayrimenkul satışı ne oldu

Nakliyeciler Sitesi Zeytinburnu arazisi için Akzirve, 187 milyon dolar ve parsel başına 60 metrekare daire teklif etti; Nakliyat Ambarları İşletme Kooperatifi (NAKO) 3 Mart’ta ön protokole imza attı. NAKO, 11 Mart’ta satış için toplanacak.

Akzirve Gayrimenkul'ün Zeytinburnu projesine durdurma kararı!

Suudi Arabistanlı Al Qemam Grubu’nun Türkiye’de faaliyet gösteren şirketi Akzirve Gayrimenkul’ün NAKO arazisi üzerinde hayata geçireceği proje yargı kararıyla durduruldu.

Zeytinburnu NAKO arazisinde olaylı yıkım!

Akzirve Gayrimenkul'ün proje geliştireceği Zeytinburnu NAKO arazisinde yıkım dün gece başladı. Yıkım çalışmaları havadan görüntülendi. 

Akzirve Strada Bahçeşehir’de Off Road heyecanı!

İstanbul Off Road Kulübü, 4x4 dünyasında çok ses getiren yarış konseptini bu yıl Akzirve’nin sponsorluğunda gerçekleştiriyor. Yarışmanın parkuru Bahçeşehir’de yapımı devam eden Strada projesi arazisi üzerinde Akzirve ve İSOFF’un ortak çalışmalarıyla tasarlandı.

Zeytinburnu NAKO arazisi için hak sahiplerinden açıklama!

Parsel anlaşmazlığı yaşanan Zeytinburnu NAKO arazisinin hak sahipleri bugün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası önünde bir basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

NAKO arazisi hak sahipleri bugün basın açıklaması yapacak!

Parsel anlaşmazlığı yaşanan NAKO arazisi hak sahipleri bugün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası önünde bir basın açıklaması yapacak.

Akzirve Zeytinburnu NAKO arazisinde parsel anlaşmazlığı!

Akzirve Zeytinburnu projesinde parsel anlaşmazlığı yaşanıyor, arsa sahipleri önümüzdeki hafta içerisinde bir protesto gösterisi gerçekleştirmeyi planlanıyor.

Akzirve NAKO Zeytinburnu arazisinin imar planı askıda!

Akzirve Gayrimenkul'ün 250 milyon dolara satın aldığı Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi arazisinin imar planı askıya çıkarıldı. Akzirve, NAKO arazisine karma proje inşa edecek...

Akzirve Ambarlar'ın imar planı askıdan indi!

Akzirve Gayrimenkul tarafından Zeytinburnu Ambarlar Nakliyeciler Sitesi arazisi üzerinde hayata geçirilecek projenin imar planı değişikliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde ilanen çıkarıldığı askıdan indirildi

Zeytinburnu Ambarlar'ı satın alan Akzirve, Hadımköy Projesi'ni de üstlendi!

Zeytinburnu Ambarlar'ın, Hadımköy'e taşınması kesinleşti. 130 dönümlük araziyi bayramdan önce satın alan Akzirve, projesini bu yıl sonuna kadar tamamlayabilmek için Hadımköy'deki taşıma işini de üstlendi.

Dünyanın en büyük arazisi satışa çıkarılıyor!

Avustralya’da yer alan, dünyanın en büyük özel mülkiyet arazisi 325 milyon dolara satışa çıkarıldı.24.000 km2’lik arazi İsrail ya El Salvador gibi ülkelerin yüzölçümünden bile daha büyük.

Dünyanın en büyük arazisi 325 milyon dolara satışta!

Avustralya'da bulunan dünyanın en büyük arazisi satışa çıktı. 5 kuşaktır Kidman ailesine ait olan 11 milyon hektarlık arazi neredeyse İngiltere'yle aynı büyüklükte.

Manisa'da 2 bin 435 adet 2B arazisi satıldı!

Hazineye ait taşınmazların ekonomiye kazandırılmasına devam ediliyor. Manisa’da kamuoyunda 2/B arazisi olarak bilinen orman vasfını yitirmiş Hazine’ye ait taşınmazlardan 2 bin 435 tanesinin satışının gerçekleştirildiği bildirildi.

27.8 milyon dekar tarım arazisi yok oldu!

2011'de 348 bin 124 hektar tarım arazisi konut, sanayi ve madencilik için heba edildi. 2004-2013 yıllarında 27.8 milyon dekar tarım arazisi yok oldu.

Nako arazisi Akzirve Gayrimenkul satışı ne oldu Haberi

Nako arazisi Akzirve Gayrimenkul satışı ne oldu


İstanbul Zeytinburnu'nda 128 bin 521 metrekare yüzölçümüne sahip; İBB tarafından yapılacak dev şehir parkı alanının yanında, D-100 (E5) Karayolu'na cepheli, raylı sistem ve toplu taşımanın merkezi noktasında, Atatürk Havalimanı'a 8 Km ve Yenikapı Deniz Otobüsü İskelesi'ne 5 Km mesafede bulunan NAKO arazisinin satışında son viraja gelindi.






Sınırlı Sorumlu İstanbul Nakliyat Ambarları İşletme Kooperatifi (NAKO) Yönetim Kurulu, NAKO arazisin satışı ve kat karşılığı inşaat yapılması işi için Emlakkulisi.com'un 27 Ocak 2014 tarihli haberine göre Akzirve Gayrimenkul’ün "187 milyon dolar ve parsel başına 60 metrekare daire" şeklindeki teklifini değerlendirdi ve 3 Mart 2014 Pazartesi günü Akzirve Gayrimenkul ile ‘ön protokol’ imzaladığını duyurdu.





NAKO Yönetim Kurulu, arazi ortaklarını, satışı gerçekleştirmek yolunda çok önemli bir adım olan bu aşamayı paylaşmak üzere 11 Mart...