18 / 07 / 2024

Nalan Başarı konut yatırımı

Nalan Başarı konut yatırımı

SON yıllarda büyük bir inşaat hamlesinin başladığı Ankara'daki projeler İstanbul'la yarışır hale geldi. Çok sayıda konutun inşa edildiği kentte gelişen gayrimenkul piyasası birbirinden cazip projelerle yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor.

İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından, "İstanbul'da TOKİ'yi başarılı buluyorsunuz KİPTAŞ'ı mı?" sorusunu sordu, vatandaşlar da yanıtladı. Peki İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? İşte o yanıtlar...

Doktorlar emlak yatırımında niçin başarısız olurlar? 

Doktorlar emlak yatırımında niçin başarısız olurlar? İşte Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci'nin konuyla ilgili o yazısı...

Yılın en başarılı konut sektörü temsilcileri!

Fortune Türkiye'nin "Yılın İş insanları” 2020 listesi konut sektöründe isimler yer aldı. İşte ekonomiye katma değer yaratan ve başarılı işlere imza atan konut sektörü temsilcileri...

Kayserililerin ticarette başarılarının sırları!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Emlakkulisi.com okuyucuları için "Kayserililerin ticarette başarılarının sırları!" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o yazısı...

Türkiye'nin Kovid-19'la başarılı mücadelesi gayrimenkule güç kazandırdı!

Eylül 2020'de uluslararası yatırımcıya konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 26,8 arttı ve 5 bin 269 oldu. GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, “Türkiye’nin pandemiyle mücadelede başarısı muazzam ilerliyor. Sağlıktaki bu başarı gayrimenkule güç kazandırıyor" dedi.

Sağlık sektörünün başarısı yabancıya konut satışını artıracak!

Sağlık alanındaki örnek uygulamaların Türkiye üzerindeki ‘güvenli liman’ algısını pekiştirdiğine dikkat çeken DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Salgın sonrası sağlıktaki başarının, daha fazla yabancı yatırımcının Türkiye’ye yönelmesi yönünde bir etki yapacak” dedi.

Konut projelerinde hangi kampanyalar başarılı olur?

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin ön de gelen bir çok projenin geliştirilmesi, pazarlanması ve satışında profesyonel görev alan SATIŞ ÇÖZÜMLERİ kurucusu Soner Keleş, konut projelerinde hangi kampanyaların başarılı olabileceğini değerlendirdi..

Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü!

Türkiye’nin eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk yarışması Shining Star Awards’de Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü verildi.

Başarır İnşaat yeni projelerine başlayacak!

Başarır İnşaat 2017'de gayrimenkul projelerine start veriyor. 14 milyon dolarlık enerji yatırımı planlayan firma ardından konut projelerine yoğunlaşacak.

Başarır İnşaat bu yıl Anadolu'da konut Avrupa yakasında ofis inşa edecek!

Başarır İnşaat, Fikirtepe ve Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşümle proje gerçekleştirecek, Avrupa yakasına da Zeytinburnu’da ofis projesi ile geçecek.

Folkart Time projesinde, yüzde 50 satış başarısı yakalandı!

Bornova Yeni Kent Merkezi’nde konut, ofis, cadde mağazaları ve kolej şeklinde 4 farklı fonksiyonu içeren Folkart Time projesinde, yüzde 50 satış başarısı yakalandı

Royal Group başarısını zirveye çıkartıyor!

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile adından son yıllarda sıklıkla söz ettiren Royal Group, Sky Blue projesi ile yakaladığı başarıyı Royal Garden Kartal Residence Projesi ile zirveye çıkardı.

Antalya Kndu Villas'a en başarılı konut geliştirme projesi ödülü!

Londra'da "En Başarılı Konut Geliştirme Projesi" dalında birinciliğe layık görülen, Türkiye'de sayılı projeler için alınan "Breeam Very Good" yeşil bina sertifikasına uygun olarak yapılan KNDU VILLAS, AHK Development imzası taşıyor.

Nalan Başarı konut yatırımı Haberi

Nalan Başarı konut yatırımı

SON yıllarda büyük bir inşaat hamlesinin başladığı Ankara'daki projeler İstanbul'la yarışır hale geldi. Çok sayıda konutun inşa edildiği kentte gelişen gayrimenkul piyasası birbirinden cazip projelerle yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Analize göre Ankara'daki yerleşim merkezden dışarı doğru kayarken, Çayyolu, Bilkent, İncek, Beysukent, Ümitkoy'deki yerleşimler şehrin batıya doğru büyüdüğünü gösteriyor. Bu büyüme şehrin batısındaki arsa ve arazilerin değerlenmesini sağlıyor. Eryaman, Temelli, Oran, Incek gibi yerler kentin hızla büyüyen alanları olup Altındağ, Mamak semtleri ise TOKİ'nin yaptığı toplu konutlarla şehrin modern yapısına ayak uydurmaya çalışıyor. Ata Yıldız Grup olarak Gölde Luxe konutlarıyla da alıcılarına kazandırdıklarını belirten Ata Yıldız Grup Proje Müdürü Nalan Başarı, "Bizi tercih eden alıcıya hem para kazandırıyor hem de yaşayacağı konutta huzurlu, mutlu ve en önemlisi sorunsuz hayat...