30 / 04 / 2024

Namet ortakları

Namet ortakları

Investcorp, bugün Namet Gıda ve Sanayi ve Ticaret A.Ş. (“Namet” veya “Şirket”)’de Investcorp ve diğer Investcorp kuruluşlarının etkin azınlık hisselerini alarak azınlık ortak olduğunu açıkladı.

Ortaklar Taşınmaz Kiralama Anonim Şirketi kuruldu! 

Ortaklar Taşınmaz Kiralama Anonim Şirketi Sarıyer'de 19 milyon 831 bin 477 TL sermaye bedeli ile Hamza Kaya, Nurullah Dönmez ve Ramazan Kaya ortaklığında kuruldu.

Ortaklar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ortaklar Yapı Denetim Limited Şirketi Silivri'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Merve Ergün tarafından kuruldu.

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Selçuk-Ortaklar Demiryolu ve 2. Hat projesi meclis gündeminde!

Selçuk-Ortaklar Demiryolu ve 2. Hat projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Okyay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ortaklar Otelcilik Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaklar Otelcilik Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Şakul ve Hüseyin Keskin ortaklığında kuruldu.

ABD emlak piyasasını altüst eden ortaklar mahkemelik oldu!

Serdar Bilgili, yakın dostu ABD'li emlak devi Michael Shvo ve Alman finans devi Deutsche Finance ile ortak oldu ve yaklaşık 2.5 milyar dolarlık mülk satın almıştı. ABD emlak piyasasını altüst eden ortaklar mahkemelik oldu!

Carousel AVM’den iş ortaklarına kira indirimi desteği!

Bakırköy'de yer alan Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, iş ortaklarına destek olmak ve milli ekonomiye katkı sağlamak için kira bedellerinde Haziran ayında yüzde 60, Temmuz ayında yüzde 50, Ağustos ayında yüzde 40 ve Eylül ayında yüzde 30 indirim uygulayacak.

Sudan'da Beşir ve ortaklarının 4 milyar dolarlık mal varlığına el konuldu!

Sudan'da hükümete bağlı Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu tarafından Cumhurbaşkanı Ömer el-Beşir, aile üyeleri ve ortaklarının 4 milyar dolar değerinde mal varlığına el koyduğu açıkladı.

Ortaklar Hafriyat Nakliye İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaklar Hafriyat Nakliye İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kemer tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist inşaatını İGA'nın ortakları mı üstlendi?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda önceki gün yaşanan uçak kazası, ikinci pistin yıllardır neden bitirilemediği sorusunu tekrar gündeme taşıdı. Sabiha Gökçen'in ikinci pist inşaatında İGA'nın ortaklarının yer aldığı iddia ediliyor...

ABD'li gayrimenkul şirketleri Türk ortaklar arıyor!

Amerikan gayrimenkul şirketleri, ofis, otel ve ya konut yatırımlarını hayata geçirmek için Türk ortaklar arıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle, ABD’nin gelecek vadeden bölgelerinde gayrimenkul projeleri inşa edilecek.

Gayrimenkul yatırım ortaklarına ilişkin tebliğte değişiklik!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Namet ortakları Haberi

Namet ortakları

Namet, taze parçalanmış ve paketlenmiş et, sucuk, pastırma, salam, sosis ve donuk ve hazır burger gibi işlenmiş kırmızı et ürünlerinde Türkiye’de lider üreticidir. Şirket, ürünlerini perakende, otel, restoran ve catering kanallarına satmaktadır. Şirket’in bütün ürünleri Helal sertifikasına sahiptir.

 Namet, 1929 yılından bu yana canlı hayvan ticareti alanında faaliyet gösteren Kayar Ailesi üyeleri tarafından 2005 yılında satın alınmıştır ve Şirket ve marka satın alındığı günden itibaren geliştirilmiştir. Kayar Ailesi Namet’te çoğunluk hisselerinin sahibi olarak kalacaktır.

Şirket son yıllarda üretim kapasitesini ve ürün kalitesini artırmak için kapsamlı bir yatırıma girmiş ve bu kapsamda 2010 yılında Çayırova en son teknolojilerle donatılmış et işleme tesisi kurulmuş ve yakın zamanda da Antalya’da ikinci bir et işleme tesisi ve Harranova besi çiftliği satın alınmıştır.

 Investcorp’un Körfez Başkanı Mohammed...