05 / 05 / 2024

namet satış nemir kırdar

namet satış nemir kırdar

Sabah Gazetesi haberine göre; Menderes dönemi Sağlık Bakanı Lütfi Kırdar'ın yeğeni Nemir Kırdar, Türkiye'deki 10'uncu yatırımını Namet'le yapıyor. Kırdar, Rekabet Kurumu'nun onayı halinde şirkete ortak olacak

İzmir Basmane'deki arsanın satışının iptali için dava açıldı!

(TMSF) açtığı ihalede 80 milyon dolar bedelle Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça ve Namet Genel Müdürü Tarık Kayar'dan oluşan üçlü konsorsiyuma satılan Basmane'deki arsanın satışının iptali için dava açıldı.

Maret, 75 milyon dolara Namet Gıda'ya satılıyor!

Koç Grubu bünyesinde bulunan Tat Gıda, Maret markasını ve markaya ait taşınmazları 75 milyon dolar artı KDV bedel ile Namet Gıda'ya satacak. Koç Grubu geçtiğimiz yıl da Harranova çiftliğini Namet'e satarak besicilikten çıkmıştı...

Namet Gıda, Maret'i 75 milyon dolara satın aldı!

Namet, Tat Gıda ve Maret markalarıyla bunlara ait Tuzla'daki arazi, bina ve teçhizat ile üzerinde yer alan taşınmazların tamamını 75 milyon dolar artı KDV bedele satın aldı.

Hurriyetemlak.com satılık konut portföyü şimdi garantimortgage.com`da!

Hurriyetemlak.com ve Mortgage uzmanı Garanti, satılık ev arayanlar için yeni ve farklı bir hizmet başlattı.

Milli Emlak`tan satılık 10 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir ve İzmit'te Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 10 arsa!

Büyükçekmece`de inşa edilecek Milpark`ın satışları başlıyor

Milpa A.Ş, İstanbul Büyükçekmece'deki Milpark Konut Projesinin satış ve pazarlamasına bu ay itibarıyle başlayacak.

Milli Emlak`tan satılık 9 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Balıkesir'de Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 9 arsa!

7 ay bekleyen taksitler ilgi gördü, Starland`da satışlar hızlandı

Ali Ağaoğlu, My World'ün Starland etabında başlattıkları kampanya ile birlikte satış ofislerinde haftasonu kuyruk oluştuğunu söyledi.

`Tutsat` tutmadı yap-satçılar rölantide

Yap-sat yöntemiyle konut üreten müteahhitler, faizler yeterince inmediği için tutsattan umduğunu bulamayıp bekleme dönemine girerken, TOKİ'nin kendilerine rakip olmalarından yakınmaya başladı.

Eltes Güneşi Evleri`nde de 2. el satış RE/MAX ABC`de

8 yıldır Ağaoğlu'nun teslim ettiği tüm projelerde site içinde ofis açarak hizmet veren RE/MAX ABC Ofisi, Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerinin ikinci el satış ofisi olarak, sektörde yeni bir dönem başlattı.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

namet satış nemir kırdar Haberi

namet satış nemir kırdar

New York merkezli yatırım fonu Investcorp'un patronu Nemir Kırdar, Namet'e ortak oluyor. Ortaklık kontrolü için Rekabet Kurumu'na başvuruda bulunan Investcorp, izin çıkması halinde Türkiye'deki 10'uncu yatırımını yapmış olacak. 2011'de 595 milyon, geçen yıl da 650 milyon TL ciro yapan Namet, İSO 500'de 120'nci sırada yer alıyor. 34 bin 600 metrekarelik Çayırova tesislerinde et ve şarküteri ürünleri üretimi yapan Namet, 2005'ten bu yana Kayarlar Grup bünyesinde faaliyet gösteriyor. Namet, bu yılın başında da Koç Holding'in Harranova'daki Besi Çiftliği'ni 15.5 milyon liraya devralmıştı. 


2010'DA TÜRKİYE'YE DÖNDÜ 

Türkiye'de adını Damat-Tween markasının sahibi Orka Group'a stratejik ortak olarak duyuran Nemir Kırdar, Adnan Menderes Hükümeti Sağlık Bakanı Lütfi Kırdar'ın yeğeni. İhtilal sonrası Lütfi Kırdar'ın Yassıada'daki yargılama sürecinde vefat etmesiyle ABD'ye giden Nemir Kırdar, 1982'de Investcorp'u kurdu....