08 / 05 / 2024

Namık Güver kim

Namık Güver kim

Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Namık Güver kimdir? Namık Güver, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Namık Güver, ne zamandan beri Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ankara Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı iddiaları mecliste!

Ankara'da bulunan Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı ve çeşitli projelere dahil edileceği iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabıyık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi MYO binası boşaltıldı!

İstanbul’da merkez üssü Silivri açıklarında gerçekleşen depremden çevre iller de etkilendi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversite’sinin binasının kolonları zarar gören Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binası boşaltıldı….

2KV İnş.Yat.Tek.Med.Nal.Rek.Kır. Mob.Gıda Kim.Mad.Den.Loj.Eği.ve Dan.Hiz.İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2KV İnş.Yat.Tek.Med.Nal.Rek.Kır. Mob.Gıda Kim.Mad.Den.Loj.Eği.ve Dan.Hiz.İth.İhr.Tic.Ltd.Şti 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Leke Yapı Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Gıda ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leke Yapı Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Gıda ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Durmuş tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Eyüp, Alibeyköy Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Namık Kemal Kaya kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Üyesi Mimar Namık Kemal Kaya kimdir? Namık Kemal Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Namık Kemal Kaya, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Namık Güver kimdir?

Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Namık Güver kimdir? Namık Güver, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Namık Güver, ne zamandan beri Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Namık Kemal Üniversitesi Muratlı MYO binası teslim edildi!

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Muratlı Meslek Yüksekokulu binasının inşaatının yapım işini üstlenen Aktaş İnşaat firması bina inşaatını, Muratlı Yüksek Öğretim Gönüllüleri Derneği’ne devretti...

Namık Ekinci: İnşaat çeliği üretimi firmalarının denetlenmesi doğru karar!

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin "inşaat çeliği üretimi yapan tesislerin denetleneceği" yönünde yaptığı açıklamaya ilişkin;değerlendirmede bulundu.

Namık Ekinci: İnşaat çeliği üretimi yapan tesisler denetlenmeli!

Çelik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin “inşaat çeliği üretimi yapan tesislerin denetleneceği” yönünde yaptığı açıklamayı değerlendirdi.

Işıklar Ambalaj Gelişen Pazarlar kategorisinde ödüle layık görüldü!

Işıklar Ambalaj Gelişen Pazarlar kategorisinde ödüle layık görüldü. İnşaat malzemeleri üretiminde dünya lideri olan Lafarge, global anlamda 75'in üzerindeki tedarikçisini 7 farklı başlık altında değerlendirmeye alarak ödüllendirdi.

Kocamanlar Hafriyat İnşaat Taahhüt Taşımacılık Gıda ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocamanlar Hafriyat İnşaat Taahhüt Taşımacılık Gıda ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Aytekin tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de Arnavutköy, Hadımköy İstasyonu Mahallesi'nde kuruldu.

En büyük güneş enerjisi tarlaları Malatya'da!

Malatya'da şu anda 200 dönüm bir arazide 5.3 megavat kapasite ile Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi sistemi hayata geçiyor. 21 milyon liralık yatırımın 15 milyon lirası Ziraat Bankası'ndan kredi olarak kullanılıyor...

Namık Güver kim Haberi

Namık Güver kim

Namık Güver kimdir?

01.02.1975 doğumlu olan Namık Güver İlk Okul, Orta Okul ve Lise Öğrenimini Kayseri’de tamamlamıştır. Yüksek Öğrenimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirerek tamamladı.

Çalışma hayatı kronolojisi;

1996 – 2001 yıllarında özel bir inşaat firmasında Şantiye Şefliği yaptı.


2001 – 2005 yıllarında Bursa Yurt Kur Bölge Müdürlüğünde Kontrol Mühendisi olarak görev yapmıştır.


2005 -2010 yılarında Kayseri Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü bünyesinde Kontrol Mühendisi ve Şube Müdürü olarak görev yapmıştır.


2010 yılı sonunda Çanakkale Bayındırlık ve İskân Müdürü olarak atanmıştır.


Bakanlığımız (Personel Dairesi Başkanlığı) 07.02.2014 tarih ve 1848 sayılı Atama yazısı ile Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdür V. olarak göreve başlamıştır.


Namık Güver, evli ve iki çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri:

Adres: Mevlana Mah. Kocasinan Bulvarı No:155 

Çevreyol Üzeri KOCASİNAN/KAYSERİ 

Santral :0352 222 89 84 

E-Posta...