28 / 04 / 2024

Namık Tan özgeçmiş

Namık Tan özgeçmiş

Dışişleri Bakanlığımızın önemli isimlerinden Büyükelçi Namık Tan, STFA Yatırım Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu'na üyesi oldu. Peki, Namık Tan kimdir? İşte Namık Tan'ın biyografisi...

Binalarda kolon demirlerinin bükülmesi riskli mi, değil mi? 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra binaların depreme dayanıklıkları ve inşalarında yapılan hatalar sık sık gündeme gelmeye başladı. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında bir inşaatta kolon demirlerinin büküldüğünü belirtti. Peki bu riskli mi?

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İstanbul'da 1 yılda 2 tane 7'den büyük deprem olabilir mi? Uzmandan şok açıklama! Deprem en az 7.2 şiddetinde...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara'da yaşanabilecek bir olası deprem ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İstanbul çevresinde 1 yılda 2 tane 7'den büyük deprem olabilir mi? Uzmandan şok açıklama! Deprem en az 7.2 şiddetinde...

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 10 Mart 2023!

Herkes başvurabiliyor! Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 10 Mart 2023 olarak belirtildi.

Sennheiser HD 660S2 Kulaklık Tanıtıldı! İşte özellikleri

Sennheiser HD 660S2 Kulaklık tanıtıldı. Yeni kulaklıklar, Apple'ın AirPods Max'inden daha büyük bir fiyat etiketi ile geliyor. Sennheiser 600 serisi, bir çift sağlam kutuya ihtiyaç  duyan ses meraklıları arasında lider bir ürün oldu.

Xiaomi Mi 11T Pro'ya çılgın indirim! Hemen koşun stoklar tükenmeden yetişin! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Xiaomi Mi 11T Pro, Türkiye'nin en popüler  e-ticaret sitelerinden biri olan N11'den büyük indirim aldı. İşte 21 Aralık 2022 Xiaomi Mi 11T Pro özellikleri ve fiyat listesi...

MediaMarkt'tan Xiaomi Mi 11T Pro'ya dev indirim! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en çok tercih edilen teknoloji marketlerinden biri olan MediaMarkt, Xiaomi'nin en beğenilen akıllı cep telefonları arasında anılan Xiaomi Mi 11T Pro'ya dev bir indirim yaptı. İşte 16 Aralık 2022 Xiaomi Mi 11T Pro özellikleri ve fiyat listesi...

Xiaomi Mi 11T Pro'ya MediaMarkt'tan sonra Hepsiburada'dan da indirim geldi! 9 Aralık 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt, geçtiğimiz günlerde Xiaomi Mi 11T Pro'ya indirim uyguladı. Bu haber sonrasında Hepsiburada'dan da güzel haber geldi. İşte 9 Aralık 2022 Xiaomi Mi 11T Pro özellikleri ve fiyat listesi...

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 8 adet iş yerini 3 yıllığına kiraya veriyor! 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Yaşam Merkezi binasında bulunan 8 adet iş yerini kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

MediaMarkt'tan Xiaomi Mi 11T Pro'ya inanılmaz indirim! 4 Aralık 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en çok tercih edilen teknoloji marketlerinden biri olan MediaMarkt, Xiaomi Mi 11T Pro'ya inanılmaz indirim uyguladı. İşte Xiaomi Mi 11T Pro 4 Aralık 2022 fiyat listesi ve özellikleri...

Marketlerde yeni dönem! 31 Aralık'tan itibaren artık bunları göremeyeceksiniz

Türkiye'deki marketlerle ilgili yeni bir karar alındı. Bu kapsamda 31 Aralık'tan itibaren süt ürünü etiketlerine "köy", "ev", "geleneksel" yazılamayacak.

Emekliliği bekleyenlerin kaderini belirleyecek! Maaşlar için kritik tarih 31 Aralık

Emeklilik dilekçesinin verilme tarihi, bağlanan emekli aylığı miktarı bakımından çok önemli. Bazı yıllarda emeklilik dilekçesini aralık ayında vermek ile ocak ayında vermek arasında çok büyük fark olabiliyor. Peki bu yıl dilekçeyi 31 Aralık’tan önce mi sonra mı vermek avantajlı olur? İşte detaylar..

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi?

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi? şeklindeki ve buna benzer sorular pek çok vatandaş tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

Namık Tan özgeçmiş Haberi

Namık Tan özgeçmiş

Namık Tan kimdir?

Dışişleri Bakanlığımızın önemli isimlerinden Büyükelçi Namık Tan, STFA Yatırım Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu'na üyesi oldu. Peki, Namık Tan kimdir?


Namık Tan..

Namık Tan, Aslen Hataylı olan Namık Tan, 1956 yılında Mardin'de doğdu.  Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde 1978 yılında lisans eğitimini tamamlayan Tan, askerlik hizmeti devam ederken, Dışişleri Bakanlığı'nın açtığı sınavları kazanarak, 1982 Temmuz'unda bakanlığın Denizcilik Sorunları Dairesi’nde ilk görevine başladı.


Türkiye Dışişleri Bakanlığı'nda 1982 yılında göreve başlayan Namık Tan, emekli olduğu 2014 Haziran ayına kadar Dışişleri Bakanlığı bünyesinde, yurt içi ve yurt dışında çeşitli görevlerde bulunmuştur. 


Yurt dışında Moskova, Abu Dhabi ve Washington'da çeşitli kademelerde çalışan Sn. Tan, 2004-2007 yılları arasında Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğü'nü yürütmüştür.


Tan, 2007 yılında Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçisi, 2010 yılında ise Türkiye'nin Washington Büyükelçisi olarak görevlendirilmiştir. 


2014 yılında kendi...