27 / 04 / 2024

nanda kartal ofis

nanda kartal ofis

Nanda Yapı Kartal projesi Nanda Tower ev - ofis konseptinde tasarlandı. Eylül'de satışa çıkması planlanan Nanda Tower Kartal projesi 26 katlı tek blok olarak tasarlandı...

İzpark Kartal satılık ofis fiyatları!

İzpark Kartal satılık ofis fiyatları 975 bin TL + KDV'den başlayarak değişiyor. Ege Yapı'nın projesi İz Park Kartal'da banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Kartal markalı konut ve A sınıf ofis projelerinde öne çıkıyor!

EVA Gayrimenkul'ün gerçekleştirdiği araştırmaya göre birkaç yıl içinde markalı konut projelerinde hızlı bir yükseliş içine giren Kartal, A sınıfı ofis projelerinde de öne çıkıyor ve karma projeler bölgeye damgasını vurmaya başlıyor.

İş hayatına business class dokunuş: DKY Business Kartal!

Sign of City Awards 2015 ödüllü DKY Kartal projesi içindeki DKY Business Kartal ofis bloğu cazip fiyatlarla iş hayatını 'Business Class' konforuna yükseltmek isteyenleri bekliyor.

Kartal DKY Business ofis fiyatları!

Kartal DKY Business ofis fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. 22 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen projenin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

DKY Kartal Business satılık ofis!

DKY Kartal Business satılık ofis fiyatları 722 bin TL'den başlıyor. Aralık 2017 tarihinde teslim edilecek proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışta!

Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı. Ödeme kolaylıklarının tanındığı kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu satışa çıktı!

İstanbul’un önümüzdeki yıllarda en önemli finans ve yerleşim merkezi olacağı düşünülen Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı.

Soğanlık DKY Kartal ofis fiyatları!

Konum bilgisine göre FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 331 adet daireden meydana geliyor. Soğanlık DKY Kartal ofis fiyatları metrekare birim bazında 7 bin 500 TL'den başlıyor.

DKY Kartal’ın ofis bloğu satışta!

DKY İnşaat’ın Kartal’da inşaatı devam eden projesi DKY Kartal’da bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çeşitli fiyat avantajları ve ödeme seçenekleriyle satışa çıktı.

DKY Kartal’da ofis bloğu satışta!

DKY İnşaat’ın İstanbul Kartal’da inşaatı devam eden projesi DKY Kartal’da bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çeşitli fiyat avantajları ve ödeme seçenekleriyle satışa çıktı.

DKY Kartal'ın bahçe katları ve ofis bloğu satışta!

Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal’da inşaatı devam eden projede bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çok cazip fiyat ve ödeme koşulları ile satışa çıktı.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu satışa çıktı!

DKY İnşaat’ın büyük ilgi gören projesi DKY Kartal’da ikinci perde açılıyor. Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal’da inşaatı devam eden projede bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çok cazip fiyat ve ödeme koşulları ile satışa çıktı.

DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

DKY Kartal Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre uzaklıkta olan projede teslimler 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Peki DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

nanda kartal ofis Haberi

nanda kartal ofis


Nanda Yapı, İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da yeni projesine başlıyor. Eylül ayında satışa çıkması planlanan projenin adı Nanda Tower. Nanda Tower Kartal projesi, E-5 karayolunun yanında inşa edilecek.


Nanda Tower Kartal projesi residence ve A sınıfı ofislerden meydana gelecek. Ev-ofis konseptinde tasarlanan Nanda Tower Kartal projesi 26 katlı tek blok olarak tasarlandı. Projede diğer detaylar henüz netleşmedi.


Nanda Yapı, İstanbul Bağcılar Mahmutbey'de Double Park Residence ve N Residence projelerini hayata geçirdi. Projelerde satışlar devam ediyor.



Tel: 0216 380 80 01

Web: www.nandayapi.com.tr

Gülcihan YELKENCİ /...