15 / 06 / 2024

N.Anwar Ahmad Abed

N.Anwar Ahmad Abed

Yamaç Arizona Yapı Anonim Şirketi, Haydar Yamaç Yönetim Kurulu Başkanlığı, Münir Şahin ve N.Anwar Ahmad Abed Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 120 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Eyüp, Emniyettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Hergün Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hergün Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Ahmad Moınshırazı tarafından kuruldu.

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

İnşaat patronları 2019 Haziran konut satış rakamlarını değerlendirdi!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt,  Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Masar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmad Ghassan Altınawı konut satış rakamlarını değerlendirdi...

Anwar Alfatih İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anwar Alfatih İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali A. Owayez Al-Juboori tarafından kuruldu.

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Naser  Albasha, Abdulatıf Alsawadı, Abdullah Albasha, Ahmad Alsawadı ve Faısal Borgolah ortaklığında kuruldu. 

Mavi Yelken Geri Dönüşüm Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yelken Geri Dönüşüm Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zamanı Boroojenı ve Shahrouz Eslamdoust ortaklığında kuruldu. 

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Gamıl Alı Salem Al-Ahmadı tarafından kuruldu. 

Anwar Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anwar Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayder Agha tarafından kuruldu.

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Dabboul tarafından kuruldu.

Hayrat İstanbul Turizm Tekstil ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hayrat İstanbul Turizm Tekstil ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Abed Khudhair tarafından kuruldu.

Dörtyön Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dörtyön Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasn Said,, Ali Al Abed, Mohamad Hamouda ve Wasım Almuqrı ortaklığında kuruldu.

Anwar Al Khalıg Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anwar Al Khalıg Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hazım M. Majeed Moora ve Mohammad Allala ortaklığında kuruldu.

Altın Group Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Group Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mohamed Bankaslı ve Ahmad Jalab ortaklığında Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

N.Anwar Ahmad Abed Haberi

N.Anwar Ahmad Abed

Yamaç Arizona Yapı Anonim Şirketi, Haydar Yamaç Yönetim Kurulu Başkanlığı, Münir Şahin ve N.Anwar Ahmad Abed Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 120 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Eyüp, Emniyettepe Mahallesi'nde kuruldu.


Yamaç Arizona Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri ,,alış veriş merkezleri,okul,hastane,otel,hava meydanları ,limanlar ve tesisleri,rıhtımlar,demiryolları,sulama kanalları,yol , her türlü sinai ve ticari tesis taahhütlerine iştirak etmek ,taahhüt etmek, yapmak,yaptırmak, inşa etmek,inşa ettirmek ve bu işlerin projelerini yapmak, yaptırmak,işletmek , kiraya vermek , kat karşılığı bina yapmak, yaptırmak,satmak , almak ,mimarlık ve mühendislik...