02 / 05 / 2024

Naomi Campbell Bodrumda işletmeci olacak

Naomi Campbell Bodrumda işletmeci olacak

Dünyaca ünlü İngiliz model Naomi Campbell, bu yaz sıklıkla geldiği Bodrum’daki detoks merkezini satın almak istedi. İşletme sahibinden olumsuz yanıt alınca da ortaklık teklif etti.

Binalarda birleştirilen daireler tek tapuya dönüşür mü?

Posta yazarı Tamer Heper, '24 daire olarak projelendirilen binada 2 daire birleştirilerek 22 daireye düşürüldü. Zemin ve bodrumda da 11 tapulu dükkan, 4 dükkana dönüştürüldü. Kat maliki 22+11=33 mü olur yoksa 26 mı?' sorusunu cevapladı.

Vladislav Doronin Rusya'daki evini satıyor!

Ünlü süper model Naomi Campbell’ın eski sevgilisi Vladislav Doronin'in Rusya’nın başkenti Moskova'da yaptırdıkları evlerini 100 milyon dolara satışa çıkardı.

'Her daireye otopark' konusunda çok sıkı denetimler geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: " Bodrumda iki kat daha yapıldığında emsalden saymayacağız. Bahçe mesafelerinin içerisini otopark olarak düzenlediğinde onları emsalden saymayacağız. İki bina birleştiğinde tamamıyla altlarını otopark yaptıklarında emsalden saymayacağız. " dedi.

Naomi Watts ile Liev Schreiber evini 5,85 milyon dolara satıyor!

Hollywood'un mutlu çiftlerinden Naomi Watts ile Liev Schreiber, New York'un zengin kişilerinin yaşadığı Hamptons'ta bulunan evlerini satışa çıkardı. Çift, bu havuzlu sayfiye evi için 5.85 milyon dolar istiyor.

NSa Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Nihat Sandıkcıoğlu, İngiliz Mimar Campbell Rigg ve KİNESİS İnşaat; AVM yenileme, Perakende Mağazalar Konsept Tasarım ve Uygulama konularında hizmet üretmek üzere birlikte çalışma kararı aldılar.

Eski binaya asansör yapılır mı?

Bina giriş katından itibaren bu kat ile birlikte 4’den fazla olan konut binalarında, bodrumda iskan edilen katlar dahil tüm katlara hizmet veren asansör yapılması zorunlu oluyor. Peki, eski binaya asansör yapılır mı?

Manken Naomi Campbell doğum günü için şato kiraladı!

Manken Naomi Campbell, 45’inci doğum günü için Fransa’nın Nice kenti yakınlarındaki, 15 odalı “Château Saint Jeannet” adlı şatoyu kiraladı.

Fatih Kıral Mobilya yeni mağazalar açmaya hazırlanıyor!

Fatih Kıral Mobilya, sadece lüks segmentte değil, her keseye uygun "Brandhome" konseptiyle de mağazalar açmaya hazırlanıyor. Firmanın bu alanda Bodrumda 3 bin metrekare alana sahip Brandhome'unu açtı.

Kayseri Büyükşehir'den 3 dükkan, otopark ve kaykay pisti ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 9 milyon 10 bin TL'ye kat karşılığı ve 3 adet dükkanın 10 yıllığına kiraya verilmesi karşılığında, bodrumda 2 katlı otopark ve zeminde 4 adet dükkan ile kaykay pisti yaptırılacak.

Naomi Campbell Bodrum'da işletmeci olacak!

Dünyaca ünlü İngiliz model Naomi Campbell, bu yaz sıklıkla geldiği Bodrum’daki detoks merkezini satın almak istedi. İşletme sahibinden olumsuz yanıt alınca da ortaklık teklif etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat işi 9.1 milyon TL'ye!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, üç adet dükkanın 10 yıllığına kiraya verilmesi karşılığında, bodrumda 2 katlı otopark ve zeminde 4 adet dükkan ile kaykay pisti yapılması işi 9 milyon 145 bin TL'ye 15 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 11:00'de ihale ediliyor.

Naomi Campbell Bodrum'dan 1 milyon Euro villa aldı!

Naomi Campbell geçen yaz 4 kez Bodrum'a gelmiş, Türkbükü'ndeki bir detoks merkezine kapanmıştı. Bodrum'a hayran kalan, Naomi, arkadaşı, Rıfat Özbek aracılığıyla 1 milyon Euro'ya havuzlu, bahçeli, tripleks villa aldı...

Naomi Campbell Bodrum'dan villa alıyor!

Son dönemde tatil için sık sık Bodrum'u tercih eden eski top model Naomi Campbell (44), Bodrum Yalıkavak’ta lüks bir villa almaya karar vermiş. Campbell, ay sonunda tapu işlemleri için gelecek.

Naomi Campbell Bodrumda işletmeci olacak Haberi

Naomi Campbell Bodrumda işletmeci olacak

Dünyaca ünlü İngiliz model Naomi Campbell, bu yaz sıklıkla geldiği Bodrum’daki detoks merkezini satın almak istedi. Olumsuz yanıt alınca ortaklık için öneri sunan Campbell, önümüzdeki aylarda işletme sahibiyle görüşecek.


İngiliz, Alman, Japon ve Hollandalı iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini ağırlayan “The Detoks Bay” adlı detoks merkezinin işletmecisi, aynı zamanda AFM Sinemaları’nın kurucusu Sedat Akdemir. Naomi Campbell ile Kate Moss’un birkaç kez merkezde kampa girdiği...