28 / 04 / 2024

nar gayrimenkul

nar gayrimenkul

Nar Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alihan Çiçek tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Eylül 2013 tarihinde Uphill Towers'ta kuruldu

Tarihi bina Galata'nın ilk 5 yıldızlı lüks oteli olacak!

137 yıllık tarihi Barnathan binası, 5 yıldızlı lüks otel olacak. Bina, Galata Kulesi civarındaki ilk 5 yıldızlı süper lüks otel olma özelliği taşıyacak...

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? Vatandaşlar ne bekliyor? 

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar fiyatların gidişatının ne olacağını merak ediyor. Gazeteci Hakan Çınar, X sosyal medya hesabından 'Sizce gayrimenkul fiyatları düşer mi?' sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Akpınar tarafından kuruldu.

Çınarpınar Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çınarpınar Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 510 bin TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

Ck Teks Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Teks Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Kökpınar tarafından kuruldu.

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te Fahri Salman, Nuray Akpınar, Filiz Salman Arslankaya ve Fahri Can Berk Salman ortaklığında kuruldu.

Zet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Çınar Elmasulu tarafından kuruldu.

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akpınar tarafından kuruldu.

Cp Elite Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cp Elite Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Zabun ve Pınar Karsız ortaklığında kuruldu.

Nuve Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuve Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Çınar tarafından kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Günar ve Yiğit Türkkan ortaklığında kuruldu.

nar gayrimenkul Haberi

nar gayrimenkul

Nar Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alihan Çiçek tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Eylül'de kuruldu. 


Nar Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Gayrimenkullerin değerlendirilmesi ve geliştirilmesi ile ilgili olarak yapılacak inşaat işlerini organize etmek, yönetmek yönlendirmek,bu amaçla genel müteahhitlik hizmetleri ifa etmek ve buna ilişkin sözleşmeleri akdetmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Nar Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Uphill Court Sitesi, Uphill Towers 25. Kat...