16 / 05 / 2024

Nar Interıor Mimarlık iletişim

Nar Interıor Mimarlık iletişim

Nar Interıor Mimarlık Mühendislik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Müge Çakır Değirmenci tarafından kuruldu. 

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kaya ve Burak Can Kaya ortaklığında kuruldu.

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfullah Akpınar tarafından kuruldu.

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ayaz ve Yıltay Bozpınar ortaklığında kuruldu.

Sahadakimimar Medya Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sahadakimimar Medya Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Zahid Akpınar tarafından kuruldu.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

Kronos Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kronos Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çınar Çalışkan tarafından kuruldu.

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eylül Nazlı Tüfekçi tarafından kuruldu.

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Taşpınar tarafından kuruldu.

Pikasso Emlak Danışmanlığı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pikasso Emlak Danışmanlığı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Pınar İmal tarafından kuruldu.

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Samet Kuzpınarı tarafından kuruldu.

Dorra Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi Kuruldu!

Dorra Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  Elif Ezgi Tatar ve Pınar Özer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Kürşat Koç ve Zafer Çınar ortaklığında kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Nar Interıor Mimarlık iletişim Haberi

Nar Interıor Mimarlık iletişim

Nar Interıor Mimarlık Mühendislik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Müge Çakır Değirmenci tarafından kuruldu. 

Nar Interıor Mimarlık Mühendislik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1)Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Nar Interıor Mimarlık Mühendislik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyalı Mahallesi Yanyol Cad.No:61/239 Pendik