24 / 05 / 2024

nar kule nerede

nar kule nerede

Nar Kule projesi www.havadanemlakvideocom ekibi tarafından görüntülendi

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

Dolunay Mühendislik imzasıyla inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar devam ediyor. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut bulunuyor.

Özgür Ulupınar yurt dışında hangi üniversitede okudu? Hangi TV kanallarında çalıştı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Özgür Ulupınar hangi tarihte ve nerede doğdu? Yurt dışında nerede eğitim aldı? Hangi TV kanallarında çalıştı? İşte Özgür Ulupınar ile ilgili merak edilenler...

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

Elmas Kule nerede? Lokasyon bilgisi!

Elmas Kule nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Elmas Kule nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

KİPTAŞ Çınar Evler nerede?

KİPTAŞ Çınar Evler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor...

Ankara Eliz Kule nerede?

Oran&Güven A.Ş. Ortaklığı imzasını taşıyan Eliz Kule projesi 32 ve 27 katlı iki kuleden meydana geliyor. Peki Ankara Eliz Kule nerede?

E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

"Şehrin Kalbine Dokun" sloganıyla basına tanıtılan E5 Meydan Sefaköy projesi Torkam İnşaat ve Nar iş ortaklığı tarafından hayata geçirilecek. Peki E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Mimari proje çalışmaları devam eden Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar projesi Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu konumda yer alacak. Peki Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

İzmir Megapol Çarşı Kule'de hemen teslim tapu!

Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, Halkapınar-Konak bölgesine kurulan Çarşı Kule'nin satışlarından çok memnun olduklarını söyledi.

Megapol Çarşı Kule Halkapınar fiyat!

Megapol Çarşı Kule Halkapınar fiyat listesi 257 bin 80 dolardan başlıyor. Megapol Çarşı Kule projesinde konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor...

Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Toplam 16 bin metrekare arsa alana yayılan proje 2 blok halinde bulunuyor. Proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

nar kule nerede Haberi

nar kule nerede


Nar Kule Evleri'nin havadan en yeni görüntüleri için...