04 / 05 / 2024

Narin Kadife projesi nerede

Narin Kadife projesi nerede

Beyaz İnşaat'ın hayata geçirmeyi planladığı Narin Kadife projesi için kentsel dönüşüm çalışmalarını bekliyor. 2013 sonu satışa çıkması hedeflenen Narin Kadife projesinde satış tarihi henüz belirlenmedi...

Çerkezköy Narin Park Konut Projesi revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesini değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi.

Martı GYO Çerkezköy Narin Park Konut Projesi değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Şirket portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesi' ne ait değerleme raporunun revize edilmiş halini KAP'a bildirdi.

Narin Park projesinin ilk etap satışları devam ediyor!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesinde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Narin Park projesinin ilk etabında 1+1 daireler tükendi!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Narin Park Evleri'nin Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Projenin 548 konutluk ilk etabında satışlar devam ediyor.

Narin Park Erguvan Sitesi 7 bin konuttan meydana gelecek!

TRAKYA'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Çerkezköy Narin Park Konut Projesi değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesi ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen rapor...

Diyarbakır'da Sosyal Konut projesi başladı!

Diyarbakır Sur Belediyesi 'Sosyal Konut Projesi' başlattı. Projenin tanıtımında konuşan Sur Belediyesi Eşbaşkanı Seyit Narin, 8 blok 88 daireden oluşan projenin kendi elektriğini güneş enerjisiyle sağlayacağını ifade etti.

Beyaz İnşaat Bakırköy Derby Fabrikası'nı dönüştürecek!

Beyaz İnşaat Bakırköy Kartaltepe'deki eski Derby Fabrikası'nın yerine konut inşa edecek. Narin Kadife ve Emboy İplik fabrikalarında dönüşümü bekleyen Beyaz İnşaat, önceliği Derby Fabrikası'ndan yana kullanılıyor...

Beyaz İnşaat Bakırköy Kartaltepe projesinin ilk görselleri!

Beyaz İnşaat Bakırköy Kartaltepe'de Narin Kadife Fabrikası ve Emboy İplik Fabrikası'nın yerine konut inşa edecek. İşte Beyaz İnşaat Bakırköy Kartaltepe kentsel dönüşüm projesinin ilk görselleri....

Beyaz İnşaat, Narin Kadife projesi için kentsel dönüşümü bekliyor!

Beyaz İnşaat'ın hayata geçirmeyi planladığı Narin Kadife projesi için kentsel dönüşüm çalışmalarını bekliyor. 2013 sonu satışa çıkması hedeflenen Narin Kadife projesinde satış tarihi henüz belirlenmedi...

Beyaz İnşaat Narin Kadife projesi 2013 yılı sonunda başlayacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Beyaz İnşaat, Narin Kadife arazisi üzerinde 70 metre yüksekliği bulacak bir proje hayata geçiriyor...

Martı GYO Çerkezköy Narin Park projesinin değerleme raporu!

Martı GYO, Tekirdağ Çerkezköy'deki Narin Park Konut Projesi'nin değerleme raporunu yayınladı...

Narin Kadife projesi nerede Haberi

Narin Kadife projesi nerede

Beyaz İnşaat'ın 2013 yılının sonunda satışa çıkaracağını duyurduğumuz Narin Kadife projesi için kentsel dönüşüm çalışmalarını bekliyor. 


Tarihin netleşmediği Narin Kadife projesi, Bakırköy Veliefendi'nin yanında yer alacak. Narin Kadife projesinde konutların yanı sıra cadde mağazaları da bulunacak. 


Yükseliği 70 metreyi bulacak olan Narin Kadife projesinin toplam 15 bin metrekarelik alana sahip olması planlanıyor. 


Narin Kadife projesi kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Narin Kadife iletişim

444 4 029